Publicitat
Monogràfics · 22 de Juny de 2021. 15:31h.

Acte de reconeixement i agraïment als sanitaris, personal d’emergència, seguretat, voluntaris, etc.

Des del Programa Invulnerables de lluita contra la pobresa infantil, promogut per la Fundació “la Caixa”, la Fundació del Convent de Santa Clara i CaixaBank, es vol fer un homenatge a tots els que durant la pandèmia han estat lluitant en primera línia.

Per fer-lo, proposen que els dies previs a la revetlla de Sant Joan, els dediquem un homenatge d’agraïment pel seu esforç, compromís i coratge. Que ho fem repetint-nos uns a altres que hem de ser corresponsables i que ens en sortirem si  #AvancemJuntos

En aquest sentit, s’ha presentat aquest videoclip gravat a Manresa per més de 600 professionals de la salut, les emergències, la seguretat i per voluntaris, en el que es recull el clam d’agraïment; una invitació a la confiança, a no tenir por i a volar ben alt i a cridar ben fort: que no es el final, però que sortirem i tirarem endavant.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Adrián, Barcelona, 30/06/2021 - 14:19

Te voy a responder "pulgarcito", los que no quieren pertenecer al estado español deberían plantearse abandonar el territorio nacional y buscar otro sitio en la tierra donde se sientan más comodos.