Publicitat
Monogràfics · 16 de Setembre de 2019. 17:15h.

Adriana Proenza i Inner Cut actuen aquest dimecres als Concerts Movistar de Barcelona

A partir d’aquest dimecres 18 de setembre, Barcelona acull el primer dels concerts gratuïts que Movistar portarà a l’espai Abaixadors 10 durant els pròxims mesos, amb el millor del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical. Adriana Proenza, Soledad Vélez, Marem Ladson, Playback Maracas o Papa Topo són alguns dels grups i solistes que encapçalen aquesta programació de concerts gratuïts invitacions de les quals es poden recollir a les botigues Movistar de Barcelona.

El dimecres 18 de setembre, Abaixadors 10 acollirà a partir de 20 hores els directes d’Inner Cut, que actuarà com a teloner, i Adriana Proenza.

La jove intèrpret Adriana Proenza posseeix un instint incomparable per a la música: amb només 19 anys ja es mou amb agilitat i de forma dinàmica entre el R&B contemporani i qualsevol variant de la música pop. Les seves influencies creen una cartografia amplia i sorprenent: la seva veu i les seves cançons són producte de la fixació en artistes que van des d’Ella Fitzgerald a TLC o MarcDemarco.

Inner Cut és el nombre de guerra d’Adrià Domènech, un productor català que va cridar l’atenció de l’escena electrònica el 2014 amb “Anoia”. Forma part d’aquest grup de productors underground gestat a Barcelona, enfocat en un concepte d’electrònica que es mira en fórmules comercials pròpies del pop, aportant ímpetu avantguardista, emotiu i sofisticat de gèneres electrònics de sonoritat house.

Invitacions gratuïtes disponibles a les següents botigues Movistar de Barcelona:

- Travessera de Gràcia, 179
- Rambla del Poblenou, 106
- Villarroel, 172-174
- Passeig de Maragall, 397
- Plaça de Catalunya - Fontanella (Movistar Centre)
- Comte Borrell, 53

 

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat