Publicitat
Monogràfics · 6 de Març de 2019. 15:39h.

Aposta per la transformació tecnològica de les empreses

Josep Sánchez Llibre, president de la patronal catalana i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB

El Consorci de la Zona Franca i la patronal Foment del Treball han acordat avui la creació d’una comissió conjunta i específica per a la promoció de la economia 4.0 en l’entorn empresarial, mesura que busca donar suport a la transformació tecnològica de les empreses.
 
El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, i el president de la patronal catalana, Josep Sánchez Llibre, han signat avui aquest acord per la transformació tecnològica empresarial ampliant així el marc de col·laboració que tenen establertes les dues entitats.
 
La patronal catalana forma part del plenari institucional del Consorci i és una de les entitats històriques fundadores del Consorci l’any 1916 i, per la seva banda, el CZFB és membre del Consell Consultiu de Foment i també està present en l’assemblea general de la patronal. La col·laboració d’ambdues entitats ha estat sempre estreta i singularment adreçada a la promoció de la indústria i a donar suport a les petites i mitjanes empreses.
 
El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha promogut projectes que han actuat com a motor per al desenvolupament de l'economia de Barcelona i Catalunya. Sempre ha sabut trobar, en cada moment històric, iniciatives pioneres que repercuteixen en projectes per a la ciutat de Barcelona i en la darrera etapa s’ha centrat en la promoció de la transformació tecnològica de les empreses  petites i mitjanes cap a la economia 4.0
 
Per la seva banda, Foment del Treball Nacional és la confederació que representa des de 1771 els empresaris i la potent indústria catalana. Com a institució estretament arrelada a la societat civil de Catalunya i d’Espanya, Foment treballa també per vindicar el valor social de l’empresari a través de l’aportació que la seva tasca fa al conjunt de la societat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat