Publicitat
Monogràfics · 4 d'Octubre de 2021. 12:25h.

Arrenca la segona edició de BNEW amb 12.000 empreses participants

BNEW – Barcelona New Economy Week, esdeveniment híbrid i 100% professional organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), comença demà la seva segona edició amb l'objectiu d'impulsar la recuperació econòmica i posicionar a Barcelona com a capital de la nova economia. Amb la participació de 12.000 empreses, enguany destaca especialment la projecció internacional de l'esdeveniment, que compta amb un 35% dels 800 speakers i un 50% dels 12.000 participants internacionals. A més, en el cas dels assistents provenen de 145 països diferents, amb una presència destacada de Veneçuela, Colòmbia, Mèxic, l'Equador, Rússia, l'Argentina i el Perú. Així mateix, el CZFB ha treballat perquè el 50% dels speakers de BNEW siguin dones, aconseguint una paritat real, ja que BNEW és un esdeveniment totalment compromès amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB destaca que “la primera edició de BNEW va ser tot un èxit però, lluny d'acomodar-nos, hem volgut duplicar temàtiques, speakers i hores de contingut. Des del CZFB estem totalment compromesos amb el desenvolupament de la nova economia i esperem que els propers quatre dies ens serveixin per a consolidar BNEW com l'esdeveniment de referència a nivell global d'aquesta economia 4.0”.

BNEW 2021 crearà 240 hores de contingut al voltant de 10 temàtiques claus en el desenvolupament de la nova economia: Logística, Real Estate, E-commerce, Indústria Digital, Zones Econòmiques, Sostenibilitat, Mobilitat, Ciència, Talent i Ciutat. Totes les sessions s'emetran a la plataforma de manera simultània des de set escenaris emblemàtics de Barcelona: Estació de França, Casa SEAT, Movistar Centre, l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, La Pedrera, Roca Barcelona Gallery i la Boqueria.

Per Blanca Sorigué, directora general del CZFB, “és un privilegi comptar amb set espais emblemàtics d'aquesta índole per a dur a terme BNEW. Barcelona té tots els ingredients per a afermar-se com la capital mundial de la nova economia però, per a això, és també necessari posar en valor tot el nostre capital cultural, musical i gastronòmic”.

Presència institucional

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, serà l'encarregada de presidir l'acte d'inauguració de la setmana de la nova economia, que tindrà lloc demà a les 10.00 h. a l'Estació de França de Barcelona. Colau estarà acompanyada per la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, i la secretària d’Afers Econòmics i Fons Europeus del Departament d'Economia i Hisenda de la Generalitat, Maria Matilde Villarroya Martínez, a més del delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, i la directora general de l'entitat, Blanca Sorigué. D'aquesta manera, totes les institucions mostren el seu suport a un esdeveniment que situarà a la ciutat comtal com un referent tant de l'emprenedoria i la indústria 4.0 com de la cultura mediterrània.

Al següent enllaç pots descarregar-te el dossier de premsa de BNEW 2021: https://go.pardot.com/e/541322/files-press-BNEW-259-pdf/35jdtjn/1286083611?h=ERnbWswRZw1ANI0hrN1Y9Fsc5boheLaTCDw3iBY5M_g

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat