Publicitat
Monogràfics · 26 de Setembre de 2019. 12:21h.

Barcelona Meeting Point 2019 dobla la seva oferta de continguts i aposta pel networking

La 23ª edició de Barcelona Meeting Point (BMP 2019), que se celebrarà del 16 al 19 d'octubre, realitza una important aposta per augmentar la seva oferta de continguts, a través del BMP Congress, i el seu programa d'activitats de networking per a generar el major nombre possible d'oportunitats de negoci. En aquest sentit, el BMP Congress 2019 comptarà amb el doble de sales de conferències passant de les dues de l'any passat, a les quatre d'aquest any. En les més de 50 sessions, que acollirà el prestigiós Congrés Immobiliari Internacional de BMP, intervindran més de 150 speakers de prestigi nacional i internacional del sector immobiliari que analitzaran i debatran els reptes de present i de futur que més preocupen el sector. En aquest sentit el BMP Congress tindrà quatre grans blocs relacionats amb les tendències i la innovació del sector (Innovation & Trends), la sostenibilitat i les Smart Cities, el Proptech i el Mediterranean Real Estate Fòrum, la gran novetat d'aquest any que presenta un programa que posarà el seu focus d'interès en la indústria immobiliària i urbana com a base fonamental per al desenvolupament econòmic de la regió Mediterrània.
 
Dins d'aquests 4 grans blocs de continguts la transformació del sector immobiliari, la mobilitat, la inversió i la gestió immobiliària, la inmologística i el sector residencial seran els temes principals que es tractaran. Les últimes modalitats de co-living i co-working, les últimes tendències en retail, lloguer de vacances i reserves hoteleres, i els hubs urbans també tindran la seva sessió dins del BMP Congress.
 
BMP aposta per potenciar al màxim el networking
Un dels aspectes més destacats de la pròxima edició de Barcelona Meeting Point és la importància que donarà el saló al networking internacional. Com el seu nom indica, Barcelona Meeting Point té una feina molt destacada com a punt de trobada de referència del sector immobiliari que serveix per a atreure els grans inversors internacionals i a les empreses estrangeres que volen fer negoci a Espanya, perquè coneguin als líders i li prenguin el pols al sector.
 
Una altra de les eines que BMP 2019 posa a l'abast de les empreses expositores per a generar el major nombre d'oportunitats de negoci és el denominat “Match & Meet”. L'organització de BMP realitza un qüestionari previ a tots els visitants de la fira per a conèixer per endavant les seves necessitats immobiliàries i, en funció d'elles, els ha posat en contacte amb totes les empreses expositores que poden donar-lis solució. D'aquesta manera els visitants de BMP poden contactar directament amb les empreses expositores en les quals estan interessades i gestionar una reunió durant BMP per a aprofitar al màxim la seva visita.
 
BMP 2019 també comptarà amb una nova App que fomentarà el networking, els contactes i les reunions comercials. Totes les empreses participants podran contactar amb tots els assistents i speakers del BMP Congress que se celebra dins de la fira, a través d'un sistema de missatgeria instantània que està incorporada a l'App de BMP 2019.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat