Publicitat
Monogràfics · 9 d'Octubre de 2019. 18:43h.

Barcelona Meeting Point 2019 posa el focus d’atenció en els ciutadans

Pere Navarro President de BMP i Blanca Sorigué Directora General del CZFB i de BMP

Barcelona Meeting Point (BMP), organitzat pel Consorci de la Zona Franca (CZFB), arribarà a la seva 23ª edició del 16 al 19 d’octubre de 2019 al pavelló 8 del recinte Montjuic-Plaça d’Espanya de Fira de Barcelona. Aquest matí el Delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i President de BMP, Pere Navarro, i la Directora General del CZFB i de BMP, Blanca Sorigué, han presentat davant dels mitjans de comunicació la present edició de la fira que s’obre encara més a la ciutadania amb un ampli programa d’activitats. BMP 2019 comptarà amb 280 empreses participants procedents de 26 països -un 5% més respecte a l’anterior edició-, ocuparà 22.000 m2 de superfície bruta d’exposició. A més el BMP Congress dobla la seva oferta de continguts amb 4 sales de conferències, més de 50 sessions, i la participació de més de 150 speakersde primer nivell mundial.
 
Nombroses activitats de gran públic
La present edició del Barcelona Meeting Point vol ser lo més útil possible i estar al servei de tots els ciutadans, així com de les empreses, professionals i institucions i organismes que hi participen. En aquest sentit, Pere Navarro, Delegat especial de l’Estat al CZFB i President de BMP, ha explicat que “un dels grans objectius que ens hem fixat per a aquest any ha estat augmentar el programa d'activitats dirigides al públic en general i fer una zona d'exposició molt més atractiva, que vagi més enllà de la voluntat de voler comprar o llogar un actiu immobiliari i que ofereixi també solucions de decoració, reformes, estalvi energètic... En aquesta línia hem llançat la nova àrea DecoReform Point, un nou espai destinat específicament a mostrar l'oferta d'empreses del sector de les reformes, disseny d'interiors i mobiliari, tant per a habitatges com per a oficines, locals comercials o edificis”
El programa d'activitats dirigides als ciutadans contempla des d'unes xerrades gratuïtes perquè els ciutadans puguin resoldre dubtes i conèixer tots els aspectes que cal tenir en comptes a l'hora de comprar o llogar un actiu immobiliari, fins a una àrea de famílies, una subhasta de mobles o el sorteig de 2.000 euros.
 
El primer espai de reflexió immobiliari del Mediterrani
La gran novetat del BMP Congress serà la celebració per primera vegada del Mediterranean Real Estate Forum. “tindrem un programa que posarà el seu focus d'interès en la indústria immobiliària i urbana com a base fonamental per al desenvolupament econòmic de la regió Mediterrània” ha assegurat Pere Navarro. El President de BMP també ha afegit que “la present edició del Barcelona Meeting Point, com el seu nom indica, serà el punt de trobada on es reuneixen tots els actors del sector immobiliari -empreses, institucions, associacions, ciutadans, professionals…- per a reflexionar sobre els reptes de present i de futur als quals s'enfronta el sector i intentar buscar solucions”. sorigue1.jpg
BMP Congress aproparà destacats casos i models d’èxit immobiliari
El BMP Congress acostarà a tots els assistents un seguit de projectes que estan destacant a nivell mundial i que poden inspirar de cara a poder donar solucions de futur, tant en el problema de garantir l'accés a un habitatge digne a tots els ciutadans, com per a aconseguir que els projectes que es desenvolupin siguin molt més eficaços energèticament, més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. “Analitzarem models de col·laboració públic-privada en l'habitatge assequible i la gestió de carteres residencials. Un dels casos que veurem en profunditat és el de Viena, la ciutat que té possiblement el millor sistema de política d'habitatge social, i analitzarem si aquest model és aplicable i pot ser vàlid per a una ciutat com Barcelona” ha explicat Blanca Sorigué, Directora General del CZFB i de BMP.
 
Entre els més de 150 speakers que participaran cal destacar a Ernesto Caccavale, exdirector a Espanya i Portugal d’Alibabà, Bjarke Ingels, Soci Fundador de BIG, Óscar Pierre, CEO i Cofundador de Glovo, Antony Slumbers, fundador d’Estates Today, Wouter Truffino, Fundador i CEO de Global PropTech, Ghassan Aidi, President d’IH&SA, o Walid Moussa, President Mundial de FIABCI, entre d’altres.
 
El Proptech serà un dels grans protagonistes a BMP
El sector del Proptech comptarà amb un programa propi de conferències dins del BMP Congress. Igualment, BMP seguirà comptant amb una zona dedicada a la innovació, el BMP Startup Innovation Hub, una zona d’exposició a on més de 40 startups presentaran solucions disruptives que impacten directament a l’immobiliari, re-definint la manera en la que es realitzen els negocis i aportant tècniques de construcció i rehabilitació més eficients i sostenibles. Cal destacar que dins de BMP també s’entregarà un premi a la millor startup que participa i entre les 5 finalistes trobem a Daysk (Espanya), Deepki (França), Greencatch (Espanya), Orse(Holanda) i Viviendea (Espanya). A més, aquestes 5 startups, junt a altres seleccionades, formaran part del BMP Accelerator 2019, la segona edició del programa d’acceleració d’startups que està promogut pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i dirigit per La Salle Techonova.
 
BMP Gala Dinner
La Casa Llotja de Mar de Barcelona acollirà la nit del 15 d’octubre el Sopar de Gala de BMP, el BMP Gala Dinner, que servirà d’avantsala de la 23ª edició del BMP 2019 amb l’assistència d’autoritats, institucions, presidents i consellers delegats i directors generals de destacades empreses del sector. Al BMP Gala Dinner s’entregaran els BMP Awards 2019 que reconeixeran a l’startup immobiliària que ha crescut més en el darrer any (ScaleUp Award), el millor desenvolupament empresarial del sector, al millor projecte immobiliari del Mediterrani i a la millor transformació immobiliària.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat