Publicitat
Monogràfics · 27 de Setembre de 2018. 12:05h.

Barcelona Meeting Point es celebrarà del 25 al 28 d’octubre

La Fira i Symposium Immobiliari InternacionalBarcelona Meeting Point ha introduït una sèrie de novetats enfocades a millorar sensiblement l’experiència de visita dels assistents professionals que acudeixin a la vint-i-dosena edició de la Fira. Per això, ha organitzat unes activitats paral·leles del més alt nivell que inclouen vols en helicòpter per acostar als visitants la ciutat de Barcelona i poder gaudir d'una panoràmica de tot l'immobiliari que ofereix la ciutat, o un Networking Lunch by Nandu Jubany on, a més de fer contactes, es podrà gaudir del millor de la gastronomia. Un Sopar de Gala en el Paranimf de la Universitat de Barcelona o un Esmorzar a l'Hotel Vela de Barcelona per obrir BMP al front marítim són altres de les novetats que ha organitzat la Fira de cara a la seva propera edició per aconseguir que els professionals que acudeixen, no només facin negoci i treguin el màxim partit a la seva visita, sinó que aquesta resulti el més agradable i enriquidora possible.
 
BCN Sky Tour: una manera única de conèixer l’immobiliari de Barcelona
Una de las novetats més destacades per la propera edició de Barcelona Meeting Point és la possibilitat de conèixer tot l’immobiliari actual i futur de Barcelona des d’un lloc privilegiat: el cel de la ciutat. Els dies 25 i 26 d’octubre, BMP 2018 posa a disposició dels seus visitants vols en helicòpter per recórrer Montjuïc-Anella Olímpica, Barri de la Marina, Polígon de la Zona Franca, Barri Magoria, Estadi FC Barcelona, Universitat Edif. Nexus 1 i Nexus 2, Diagonal, Sagrada Família, Casernes Sant Andreu, Torre Glòries Edifici Media TIC, 22@ Can Ricard, Diagonal Mar, Edifici Telefònica, Edifici Banc de Sang i Teixits, Edifici PRRB. En només dotze minuts, les persones que ho desitgin podran contemplar el desenvolupament urbà i arquitectònic de la ciutat de Barcelona, el seu moment actual i les seves possibilitats d’expansió en el futur.
 
Lunch Networking by Nando Jubany
El Lunch Networking de BMP 2018 té un objectiu doble: per un costat, oferir als visitants professionals que així ho desitgin gaudir d’una experiència gastronòmica única de la ma de Nandu Jubany, el seu restaurant ostenta una estrella Michelín des de 1998. D’altra banda, el Lunch Networking és una peça clau com a punt de trobada per fer negocis i contactes. Es tracta del lloc ideal per tal que els professionals del sector es reuneixin d’una forma distesa per fer contactes que a llarg plaç poden resultar en oportunitats de negoci.
 
I és que el Networking és una de les majors prioritats de la propera edició de BMP. Per això, com a novetat aquest any, BMP organitza el programa “Match to Meet” per casar els interessos dels visitants amb les empreses afins de manera que ambdues parts es puguin reunir. A través de l'àrea privada de la web de BMP, els visitants de la fira hauran d'explicar de manera detallada quins són els seus interessos a l'hora d'acudir a BMP, de manera que l'organització pugui posar-los en contacte amb les empreses afins i organitzar reunions entre ambdues parts en la fira..
 
BMP s’obre al mar: Esmorzar privat de Merlin Properties a l’Hotel Vela
Barcelona Meeting Point li donarà al mar per fi el paper protagonista que es mereix a l’immobiliari barceloní amb una sessió del Symposium i un Esmorzar Networking al front marítim a l’emblemàtic Hotel Vela el proper 26 d’octubre. L’Esmorzar estarà patrocinat per Merlin Properties, companyia immobiliària cotitzada líder en el sector d’actius terciaris a la península Ibèrica.
 
“Trends & Innovations”, títol del Symposium Internacional de BMP
Barcelona Meeting Point 2018 compactarà la seva celebració durant 4 dies, del 25 al 28 d’octubre, centrant-se en el professional immobiliari el 25 i 26 d’octubre, i en el gran públic del 25 al 28 d’octubre. Dins de la Fira Professional el Symposium Internacional de BMP tornarà a ocupar un lloc molt destacat. Sota el títol “Trends & Innovations” el Symposium Internacional de BMP reunirà en dos dies als principals players internacionals del sector immobiliari: inversors, family Offices, business angels, capital riesc, fons sobirans, promotors, arquitectes i agents immobiliaris. BMP serà el lloc a on es debatran els temes de present i de futur del sector immobiliari nacional i internacional, per això cmpntarà amb els millors experts mundials que explicaran com han afrontat i solucionat els seus reptes immobiliaris, arquitectònics o urbanístics. Durant el 25 i 26 d’octubre el Symposium Internacional de BMP ens aproparà les principals tendències en innovació immobiliària amb una jornada específica sobre PropTech, posant el focus d’interès en com pensen i quins criteris tenen en compte a l’hora de prendre decisions els directius 4.0. En el Symposium Internacional de BMP també s'acostaran projectes immobiliaris que estan escometent altres ciutats, com pot ser el cas de Sant Francisco, i que estan dirigits als millennials, un col·lectiu pel qual BMP aposta fort aquest any. Així mateix es realitzarà una sessió sobre el mercat residencial “Situació actual del mercat immobiliari residencial”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat