Monogràfics · 26 de Febrer de 2019. 14:26h.

Barcelona serà la capital mundial del comerç internacional i la Supply Chain

Del 26 al 28 de juny se celebrarà el SIL Barcelona, eDelivery Barcelona Expo & Congress i InTrade Summit BCN

Barcelona serà la capital mundial del comerç internacional i la Supply Chain del 26 al 28 de juny amb la celebració del SIL Barcelona, eDelivery Barcelona Expo & Congress i InTrade Summit BCN. Durant 3 dies en un mateix lloc se celebraran 3 grans esdeveniments internacionals com és el cas del SIL 2019 -Fira Líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d'Europa-, eDelivery Barcelona 2019 -Fira Internacional de l’Entrega, Logística i Última Milla a l’eCommerce-, i l’InTrade Summit BCN que engloba el Congrés Mundial de Zones  Franques, el MedaForum de Logística i Transport, el Congrés d’ALACAT i el Congrés Internacional d’OEAs.

SIL 2019, negocis, contactes i coneixement

El SIL 2019, la Fira Líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d'Europa organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, celebra aquest any la seva 21ª edició amb més de 22.000 metres quadrats de superfície d’exposició, més de 600 empreses expositores, un congrés amb més de 20 sessions i 220 speakers i un complert programa de networking que posa en contacte de forma directa a l’oferta i la demanda del sector.

El SIL 2019 ha reorganitzat el seu espai d'exposició amb un nou concepte de fira basat en la connectivitat i la sectorització. L'oferta està molt més sectoritzada i s'ha dissenyat un model d'exposició que millorarà l'experiència de visita dels professionals que assisteixin al SIL amb una disposició dels estands diferents que obligarà a recórrer tots els passadissos de la fira.

El SIL 2019 augmenta la seva aposta pel networking

Una altra de les novetats del SIL 2019 és la seva aposta decidida pel networking. A més de la celebració del Círculo Logístico, que posa en contacte a les empreses participants amb els principals directors de logística i Supply Chain industrials, la fira també realitzarà un International Networking Lunch, on les empreses participants podran contactar amb més de 600 decisores del sector procedents d'Europa, Amèrica Llatina i el Mediterrani. A més, totes les empreses participants al SIL podran contactar, mitjançant un sistema de missatgeria instantània a l'App de la fira, amb tots els assistents i speakers dels diferents congressos que se celebraran en paral·lel amb el SIL.

Digitalització, sostenibilitat i seguretat, eixos del Congrés del SIL

Sota el títol “Supply Chain i Industria 4.0: la nova era de la digitalització i la sostenibilitat” el Congrés del SIL reunirà a més de 220 speakers internacionals al llarg de 16 sessions. El dimecres 26 de juny el congrés se centrarà en la digitalització i les cadenes de subministrament integrades, el dijous 27 ho farà en el transport i la sostenibilitat, i el divendres 28 en el transport i la seguretat.

El Congrés del SIL aproparà més de 100 casos d'èxits d'empreses líders de sectors tan dispars com és el de l'automòbil, alimentació, tèxtil, químic, gran consum o farmacèutic, entre d’altres. El preu del Congrés del SIL serà de 295 euros els dos dies o 150 euros si només s'assisteix un dia. El SIL també posa a la disposició dels seus visitants un Platinum Pass que té un import de 650 € i permet assistir al SIL Congress, el eDelivery Barcelona Congress, el Congrés de ALACAT, el Congrés Internacional de OEAs i el MedaForum de Logística i Transport. Al mateix temps, tots aquests congressos podran seguir-se en streaming a través de l'App del SIL 2019.

Una altra de les novetats del SIL 2019 serà la creació dels SIL Talks, dos espais que acollirà conferències de 20 minuts, situats en la zona d'exposició dedicada a la intralogística i al transport i les infraestructures.

sil2.jpg

eDelivery Barcelona, l'últim en innovació logística

eDelivery Barcelona 2019, la Fira Internacional de l’Entrega, Logística i Última Milla a l’eCommerce, reunirà a més de 50 empreses participants i 60 speakers internacionals que debatran els reptes que planteja l’entrega i la logística com a aspectes crítics de qualsevol negoci digital. eDelivery Barcelona 2019 aposta per la innovació amb l’Startup Innovation Hub, una zona d'exposició dedicada a petites empreses que estan apostant per la innovació i desenvolupant nous conceptes disruptius que estan solucionant els reptes que ens planteja el sector de la distribució i l'última milla. Les 10 millors startups que participin tindran l'oportunitat d'accedir a l’eDelivery Accelerator, un programa d'acceleració promogut pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i organitzat per La Salle Technova Barcelona. El programa d'Acceleració comprèn sessions formatives en diferents àmbits, workshops amb empreses de l'ecosistema i espais de treball, i serà exclusiu per a les startups participants en eDelivery Start-up Innovation Hub.

InTrade Summit BCN

En paral·lel al SIL i eDelivery Barcelona 2019 tindrà lloc l’InTrade Summit BCN, la gran Cimera del Comerç Internacional i la Logística que engloba 4 grans esdeveniments internacionals:

-Congrés Mundial de Zones Franques: Per primera vegada en la seva història se celebrarà a Europa i reunirà delegats i representants de les principals zones franques del món.

-17º MedaForum de Logística i Transport: És el major punt de trobada que centra el seu interès en el transport i la logística com a pilars econòmics i factors per a la integració i el desenvolupament del comerç de la zona mediterrània. Dins d'aquest important esdeveniment també té lloc la Cimera Mediterrània de Ports.

-XXXVI Congrés ALACAT: El major congrés d’agents de càrrega i operadors logístics d’Amèrica Llatina.

-Congrés Internacional d’Operadors Econòmics Autoritzats, duaners i Logístics: Suposarà una oportunitat única per establir networking amb els líders públics i privats de la comunitat duanera i logística Internacional.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat