Publicitat
Monogràfics · 20 de Setembre de 2021. 15:32h.

BNEW 2021 col·laborarà amb Pallapupas

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona(CZFB) i Pallapupas han signat avui un acord pel qual la Barcelona New Economy Week (BNEW) durà a terme una donació de 5.500 euros a l'ONG, amb l'objectiu de contribuir a la millora d'un 43% de la sensació de felicitat dels nens hospitalitzats. BNEW, que tindrà lloc del 5 al 8 d'octubre a Barcelona, mostra així el seu caràcter solidari, un dels valors que serà un factor afegit a la nova economia. Per part seva, Pallapupas ha volgut estar present a BNEW mitjançant la donació de 500 nassos vermells que es repartiran entre els assistents presencials a l'esdeveniment.

A l'acte de la signatura, que ha tingut lloc a l'Hospital Sant Joan de Déu, han estat presents Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW, i Alondra Banderas, responsable de la relació amb empreses de Pallapupas.

Pere Navarro ha destacat que “la nova economia també se sosté en valors com la solidaritat, i és per això que BNEW, com a esdeveniment de referència per al desenvolupament de l'economia 4.0, ha volgut contribuir a millorar la situació d'un dels col·lectius més vulnerables, els nens hospitalitzats. Per a això, des del CZFB i BNEW hem confiat en l'ONG Pallapupas, perquè sabem que fan un treball incansable per a treure'ls somriures als petits”.

Per part seva, Alondra Banderas ha assenyalat que "la nostra prioritat serà sempre la cura emocional dels pacients i facilitar la feina dels companys sanitaris, entenent sempre que la nostra tasca té com a objectiu alleujar l'ansietat hospitalària. Per aconseguir aquest objectiu és fonamental crear aliances amb empreses com el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, que ens ajuden a portar somriures als hospitals i, a la vegada, donen presència a Pallapupas en esdeveniments com BNEW "”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat