Monogràfics · 10 de Setembre de 2020. 11:03h.

BNEW escull l’Estació de França, la CASA SEAT i el Movistar Centre com escenaris de la reactivació econòmica

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha escollit tres escenaris emblemàtics de la ciutat per la celebració de la part física del BNEW – Barcelona New Economy Week, el gran esdeveniment híbrid, B2B 100% professional, per a la reactivació de l’economia que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre. Les localitzacions seran l’Estació de França, la CASA SEAT i el Movistar Centre. D’aquesta manera, el CZFB vol ajudar a posicionar Barcelona com un player clau de la nova economia, a més de donar visibilitat al potencial de la ciutat comtal en matèria d’emprenedoria i indústria 4.0.

Es tracta del primer gran esdeveniment d’aquestes característiques, que permetrà a tots els participants analitzar els reptes i les oportunitats de l’etapa post-covid, així com desenvolupar-se, ampliar coneixements, resoldre dubtes, anticipar-se al futur i retro alimentar-se de les opinions d’altres experts en un format àgil i innovador.

Estació de França exercirà d’escenari del BNEW Logistics, el BNEW Ecommerce i elBNEW Real Estate. Tanmateix, acollirà totes les Inspirational Talks, intervencions comunes per a tots els sectors i dirigides principalment a directius i equips de direcció d’empreses per aconseguir el màxim rendiment, tant personal com d’eficàcia i eficiència dels seus equips. D’altra banda, la CASA SEAT serà l’espai escollit per dur a terme el BNEW Economic Zones, i el Movistar Centre albergarà tots els continguts  del BNEW Digital Industry

Cada sector d’activitat present al BNEW (Immobiliari, Ecommerce, Logística, Indústria Digital i Zones Econòmiques) comptaran amb un programa de debats i panels propi en el qual participaran més de 300 speakers de primer nivell repartits en 120 sessions. Totes les activitats es duran a terme de forma presencial en els tres escenaris escollits i s’emetrà en directe online als més de 10.000 assistents que es preveu que tingui l’esdeveniment.

Acords del Consorci de la Zona Franca de Barcelona amb Adif i SEAT
Aquesta setmana han tingut lloc les signatures dels acords amb Adif i SEAT per a la celebració del BNEW a les seves instal·lacions. El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, destaca “la importància que té la col·laboració d’empreses tan rellevants per a l’economia i la imatge del país amb el BNEW”. Navarro assegura que “tots tenim l’objectiu comú de connectar a les persones, cadascú des del seu àmbit de treball”.

El dimarts passat, a la CASA SEAT es va escenificar l’acord per a que l’espai sigui una de les seus de l’esdeveniment amb un acord entre Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca i Blanca Sorigué, directora general de l’entitat; i Lucas Casanovas, director de SEAT MÓ, la nova marca de mobilitat urbana, i Gabriele Palma, director de CASA SEAT.
Ver foto aquí.

D’altra banda, ahir Pere Navarro es va reunir amb Isabel Pardo de Vera, presidenta d’Adif, a la seu central del Consorci de la Zona Franca de Barcelona per a rubricar la signatura del conveni que farà possible que l'Estació de França sigui la seu que aculli el BNEW Logistics, el BNEW Real Estate i el BNEW Ecommerce.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat