Monogràfics · 17 de Maig de 2021. 11:58h.

BNEW obre la convocatòria al Barcelona Start-up Innovation Hub

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), obre avui la convocatòria al Barcelona Start-up Innovation Hub en el marc de l’organització de la segona edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), esdeveniment híbrid B2B que se celebrarà entre el 5 i el 8 d’octubre. En col·laboració amb La Salle Technova Barcelona, el CZFB fomenta la participació d’empreses de qualsevol part del món que hagin estat creades en els últims tres anys i que desenvolupin una activitat que encaixi dins dels sectors presents al BNEW. D’aquesta manera, poden inscriure’s totes les start-ups dels àmbits de logística, real estate, e-commerce, indústria digital, zones econòmiques, mobilitat, ciència, talent i sostenibilitat.

Les primeres vuit empreses de cada sector podran inscriure’s sense cap cost i les altres comptaran amb un cost de participació reduït. L’objectiu del Barcelona Start-up Innovation Hub es, d’una banda, trobar noves companyies que revolucionin els sectors anteriorment citats i, d’altra banda, donar-los l’oportunitat de formar part d’un entorn d’innovació, amb múltiples oportunitats de creació de sinèrgies i generació de negoci mitjançant l’eina BVillage. A través de BVgillage, un espai únic amb un alt component d’intel·ligència artificial, les empreses podran mostrar els seus productes i serveis i mantenir trobades per videoconferència amb assistents de qualsevol part del món.

Així mateix, totes les empreses que formen part d’aquest Barcelona Start-up Innovation Hub participaran directament en els Premis Millor Innovació BNEW 2021, amb un jurat compost per representats del Consorci de la Zona Franca de Barcelona i La Salle Technova Barcelona. En la primera edició dels premis van ser guardonades Vottun, Rinbo, E4-3D, Oimo i Exum, en un acte que va tenir lloc a l’Estació de França durant l’últim dia de BNEW i que va ser presidit pel rei Felip VI i el president del Govern, Pedro Sánchez.

Per al delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, “aquest espai en un esdeveniment de referència internacional como BNEW és una oportunitat única per a que les empreses que estan començant impulsin el seu creixement i, a la vegada, aporta un gran valor afegit a la trobada per la possibilitat de trobar noves solucions que puguin suposar una revolució en el desenvolupament de la nova economia”.

Les empreses interessades poden registrar-se a partir d’avui i fins al proper 28 de juny a través del següent enllaç: https://go.pardot.com/e/541322/bnew-startup-hub-html/2xjyfy4/1174543343?h=7_E_9Awz4mgsVjL6FlKj0yYArkciDrgKFTVxKzcDjQY  

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat