Monogràfics · 3 d'Octubre de 2019. 15:39h.

Cimera Mundial 2019 de Discapacitat, Emprenedoria, Tecnologia i Ocupació

Dimarts que ve, 8 d'octubre, a les 9, 30 h. el president de la Fundació Incyde i de la Cambra de Comerç d'Espanya, i President d'Honor de Arapdis, José Luis Bonet, i el delegat del Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro, presenten la "Cimera Mundial de Discapacitat, Emprenedoria, Tecnologia i Ocupació 2019 ", que a Barcelona entre els dies 7 i 8 de novembre.
 
Organitzada per la Fundació Incyde amb la col·laboració del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ??la Fundació La Caixa, i l'associació Arapdis, la Cimera reunirà els agents que intervenen en el desenvolupament econòmic i social per a marcar un canvi en el concepte de discapacitat i treballar conjuntament per promoure la plena inclusió d'aquest col·lectiu. Més de 35 ponents, líders en la lluita per un món més inclusiu, participen en aquesta cimera.
 
Nicholas Negroponte, fundador del MIT; Luis Rojas-Marcos, psiquiatre i professor de la Univ. De NY; Bisila Bokoko, CEO del projecte d'alfabetització africana BBES i una de les dones més influents a Amèrica, Robert F. Kennedy Jr, president de Waterkeeper Alliance, o Robert Liberman, professor de Psiquiatria de UCLA, seran alguns dels ponents que participaran en la cimera.
 
Així mateix, José Luis Bonet i Pere Navarro presentaran la iniciativa de lideratge per als 400 assistents compromesos amb la inclusió social, dels quals 4 d'ells podran ser becats per treballar als Estats Units el proper any.
 
La Cimera està finançada pel Programa Operatiu d'Ocupació, Formació i Educació (POEFE) del Fons Social Europeu per al període 2014-2020, dins el projecte INCYDE SCHOOL. Així mateix compta amb el finançament del Consorci de la Zona Franca i de la Fundació la Caixa.

participants.jpg

Acte:                

Cimera Mundial de Discapacitat, Emprenedoria, Tecnologia I Ocupació 2019
                          
Presenten: José Luis Bonet, president de la Fundació Incyde, i Pere Navarro, delegat de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona
 
Data:                  8 d’octubre
Hora:                  9, 30 hores
Lloc:                Caixaforum Barcelona, Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, 08038 Barcelona

Més informació:

Cámara de Comercio de España
Comunicació i Marketing comunicacion@camara.es
Tfno.: 91 590 69 09
C/ Ribera del Loira, 12                
28042 - Madrid
 
Consorci Zona Franca de Barcelona
Departament de Comunicacio?
PressConsorciZF@zfbarcelona.es
tel. 932 638 165

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat