Monogràfics · 4 de Setembre de 2019. 16:32h.

DecoReform Point: nova àrea per a empreses del sector de les reformes, disseny d'interiors i mobiliari

La Fira Immobiliària Internacional Barcelona Meeting Point 2019 presenta DecoReform Point, un nou espai destinat específicament a les empreses del sector de les reformes, disseny d’interiors i mobiliari, tant per a habitatges com per a oficines, locals comercials o edificis. Barcelona Meeting Point es converteix d'aquesta manera en l'única fira a Espanya que ofereix una àrea d'aquestes característiques, l'objectiu de la qual és oferir un servei integral als visitants del Saló, tant per a professionals com per a gran públic. DecoReform Point acollirà tant a immobiliàries, promotors o arquitectes com a ciutadans que desitgin comprar o llogar un habitatge, ja que aquest requerirà d’una decoració i, en cas que es tracti d'un immoble de segona mà, és altament probable que necessiti també una reforma. Per aquesta raó, BMP comptarà també amb una zona d'exposició dedicada a mobles perquè entén que dóna un plus a la fira i genera un interès addicional als compradors finals. Qui acudeix a Barcelona Meeting Point a comprar o llogar un habitatge tindrà l’oportunitat de poder “vestir” la seva casa assessorat per professionals del sector.

 

decorform2.jpg

Barcelona Meeting Point, organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona,celebrarà la seva 23ª edició del 16 al 19 d’octubre al Palau 8 de Fira de Barcelona (Plaça d’Espanya). Avalat per l’èxit de les seves 22 edicions anteriors, BMP s’ha convertit en la fira immobiliària professional i internacional més important que se celebra a Espanya i en un referent mundial del sector cada tardor. Dirigida al gran públic i al visitant professional, s’ha convertit en la cita obligada del sector immobiliari a Barcelona. BMP compta amb la major oferta immobiliària de compra, lloguer, inversió, finançament, reformes o consultoria.
 
BMP Congress
Com part fonamental de Barcelona Meeting Point tindrà lloc el BMP Congress que comptarà amb més de 150 sessions i més de 50 speakers. Dins del BMP Congress es debatran temes tant candents pel sector com són els del PropTech, Immologística, Inversió i gestió immobiliària, Mediterranean Real Estate Forum, Smart Cities, Transformació del mercat, Mobilitat i Residencial.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat