Publicitat
Monogràfics · 15 de Novembre de 2021. 11:50h.

DFactory incorpora a l'ecosistema d'empreses 4.0 a Ferrovial Servicios Medioambiente (Cespa)

Ferrovial Servicios Medioambiente (Cespa), dins de l'estratègia de Transformació Digital de la companyia i en línia amb la contínua aposta per l'avantguarda i innovació, ha confirmat la seva participació a l'ecosistema DFactory Barcelona. La companyia, que serà present al nou edifici de 17.000m2 de Zona Franca, s'incorporarà així al llistat d'empreses demandants de solucions tecnològiques 4.0 de l'ecosistema, amb accés exclusiu a les instal·lacions, laboratoris tecnològics i al personal tècnic de la iniciativa per al desenvolupament dels seus projectes.

DFactory Barcelona és un projecte liderat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Leitat, com a partner tecnològic, l'objectiu del qual és el foment i el desenvolupament de la indústria 4.0 mitjançant la creació d'un ecosistema que promogui l'atracció de talent, tecnologia i inversions en un espai únic, a l'avantguarda tecnològica.  

Amb motiu d'aquesta incorporació, els membres del Digital Board de Ferrovial Servicios Medioambiente (Cespa) han visitat les instal·lacions de la primera fase del projecte DFactory Barcelona. La Directora Corporativa de DFactory Barcelona, Aintzane Arbide, i el Director Científic Tecnològic de Leitat, Laurent Aubouy, han estat els encarregats de rebre'ls i acompanyar-los en una visita guiada pel centre.

Durant el recorregut, han visitat els laboratoris d'impressió 3D, d'Intel·ligència Artificial i de Robòtica de l'edifici, liderats pel personal tècnic de Leitat, els equips i els coneixements dels quals estaran a la disposició de l'ecosistema pel desenvolupament de diferents projectes d'innovació.

Francisco Gimeno, Director de Transformació Digital de Ferrovial Servicios Medioambiente (Cespa), valora la interacció amb DFactory Barcelona així: "La participació a l'ecosistema DFactory suposa un pas més en la nostra aposta pel desenvolupament de solucions i processos innovadors. Un acostament a noves realitats de la indústria 4.0, tecnologies i maneres de fer que considero molt enriquidor i clau per a seguir com a líders en la prestació dels nostres serveis".

Per part seva, Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, valora molt positivament la incorporació de Ferrovial Servicios Medioambiente (Cespa) a la iniciativa. “Si volem atreure talent i inversió, necessitem oferir a totes les empreses de l'ecosistema accés a l'última tecnologia, que permeti impulsar projectes d'I+D+i col·laboratiu, que és justament el que trobaran a DFactory Barcelona”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat