Publicitat
Monogràfics · 20 de Maig de 2020. 13:01h.

Dia Solidari destina 200.000 euros a beques menjador i d'estudis per a 800 famílies vulnerables afectades per l'emergència sanitària

L'associació Dia Solidari, formada i gestionada per empleats de Naturgy, ha donat 200.000 euros a l'ONG Educo ia la Fundació Trilema per cobrir necessitats bàsiques dels nens de 800 famílies vulnerables, en un moment especialment complicat a causa de l'emergència sanitària pel Covid -19.

Educo els destinarà al seu programa 'Beques Menjador a Casa', per a cobrir necessitats d'alimentació de prop de 450 nens de famílies vulnerables, amb el repartiment de 40.000 àpats (esmorzar, dinar i sopar).

Per la seva banda, Fundació Trilema dedicarà els recursos rebuts a el suport educatiu i social dels alumnes més vulnerables dels seus col·legis. Les beques de Trilema cobreixen estudis i material escolar, i dos mesos i mig d'alimentació, per a alumnes de 6 escoles.

Aquesta donació és la segona iniciativa del dia Solidari amb motiu de l'emergència sanitària actual. La primera, que va realitzar al costat de Naturgy, va consistir en la donació de 100 ordinadors de la companyia en desús, perquè els fills de famílies vulnerables d'Espanya i Portugal puguin seguir la formació on line que les escoles i instituts estan impartint aquest últim trimestre del l' curs.

Dia Solidari, creada el 1997 per empleats de la companyia, té com a fi social fomentar l'educació en la infància i la joventut, i la millora de les condicions de vida de les comunitats més desfavorides, als països on Naturgy desenvolupa la seva activitat. Els empleats socis donen un dia del seu salari a l'organització, i la companyia dobla cada any les aportacions rebudes.


Educo és una ONG de cooperació global per al desenvolupament i acció humanitària, que actua des de fa més de 25 anys a favor de la infància i en defensa dels seus drets, especialment el dret a rebre una educació equitativa i de qualitat.

Fundació Trilema és una organització sense ànim de lucre compromesa amb la investigació i la transformació de l'món de l'educació, i està especialitzada en formació, innovació i gestió de l'canvi en institucions educatives a nivell nacional i internacional.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat