Publicitat
Monogràfics · 12 de Novembre de 2019. 17:07h.

Doble concert gratuït de Movistar demà a Barcelona: Confeti de Odio i Playback Maracas

Demà dimecres 13 de novembre, l’espai Abaixadors10 de Barcelona acull una nova cita del cicle de concerts gratuïts que Movistar organitza cada mes amb el millor del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical. L’espai d’oci de Barcelona acollirà a partir de les 20 hores els directes de Playback Maracas, que actuaran com a teloners, i Confeti de Odio.

Confeti de Odio és el projecte de Lucas de la Iglesia. La música de Lucas és pop autoconfensional per ell mateix. El que no treu que pugui agradar a tot aquell que sigui afí al pop de mitjans lo-fi però compost i arreglat gairebé amb vocació d’arrossegar una banda orquestral. Un noi sensible, un cantant indie que canta realment bé.

Playback Maracas és sinònim de ball. Aquest projecte format per Álex Pérez i Eloi Martínez es val de veus robotitzades, loops, desenvolupaments postrock i ritmes de tota mena que obliguen a sacsejar. Ells saben que la repetició és una oportunitat per a la conquista i que el directe és la seva principal estratègia. És per això que el seu àlbum debut s’ha gravat en rigorós directe ambla col·laboració d’una orquestra.

El 27 de novembre, Papa Talp i Playback Maraques actuaran en aquests concerts gratuïts fins a desembre les invitacions dels quals es poden recollir en botigues Movistar de Barcelona..

Invitacions gratuïtes disponibles a les següents botigues Movistar de Barcelona:

  • Travessera de Gràcia, 179
  • Rambla del Poblenou, 106
  • Villarroel, 172-174
  • Passeig de Maragall, 397
  • Plaça de Catalunya - Fontanella (Movistar Centre)
  • Comte Borrell, 53
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat