Monogràfics · 29 de Maig de 2019. 11:09h.

eDelivery Barcelona: on els operadors postals es troben amb el comerç digital africà, Llatinoamericà i europeu

La Unió Postal Universal (UPU) i Ecommerce Europe col·laboraran a l’eDelivery Barcelona Congress 2019 per mitjà d'una sessió completa sobre comerç electrònic transfronterer entre Europa, Àfrica i Llatinoamèrica el dia 26 de juny. Cal ressaltar que la UPU amb els seus 192 Estats membres i les seves administracions postals nacionals, constitueix la columna vertebral mundial per al lliurament d'enviaments postals comercials a tot el món, mentre que Ecommerce Europe, representa a través de les seves 19 associacions nacionals de comerç electrònic a més de 85.000 empreses que venen productes i serveis online als consumidors a Europa.

Per a fomentar un major desenvolupament i creixement en el comerç mundial, la UPU i Ecommerce Europe, a través del Comitè Consultiu de la UPU, estan fomentant el comerç digital en reunir el poder comercial d'Àfrica i Amèrica Llatina amb les plataformes minoristes digitals europees. La UPU ha desenvolupat solucions sostenibles per a les entregues transfrontereres d'articles comercials. La recopilació local i les aplicacions duaneres necessàries s'implementen perquè els articles comercials demanats a través de comerç electrònic es puguin lliurar globalment. El territori postal únic administrat i mantingut per la UPU i els seus 192 Estats membres garanteix que els articles siguin entregats als consumidors finals per les seves administracions postals nacionals de tot el món.

L'actual Comitè Consultiu de la UPU, que representa als accionistes més importants del sector postal, i Ecommerce Europe, que proporciona el marc per a les associacions africanes, llatinoamericanes i europees (Espanya, Portugal, Itàlia, Països Baixos, Àustria i Alemanya) representen a gairebé 100.000 retailers (minorsitas) electrònics. La UPU i Ecommerce Europe es reuniran i participaran durant el dia 26 de juny a l’eDelivery Barcelona Congress que estarà dedicat al comerç electrònic transfronterer.

Cal recordar que eDelivery Barcelona Expo & Congress 2019 celebrarà la seva tercera edició del 26 al 28 de juny al palau 8 del recinte Montjuïc-Plaça d’Espanya de Fira de Barcelona sumant sinergies amb el SIL 2019, la Fira Líder de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat