Monogràfics · 18 de Febrer de 2020. 18:24h.

El Círculo Ecuestre i el Consorci de la Zona Franca firmen un conveni de col·laboració per potenciar el Fòrum ‘Barcelona Capital’

Antonio Delgado, President del Círculo Ecuestre, Enrique Lacalle, vicepresident primer e impulsor de la iniciativa, Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i Blanca Sorigué, directora general del CZFB, han signat un acord pel qual l'entitat responsable de la dinamització econòmica de la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana passarà a ser entitat col·laboradora del Fòrum ‘Barcelona Capital’, el cicle de pensament i debat sobre el futur de la ciutat.
Aquesta iniciativa, consistent en posar en relleu les potencialitats de Barcelona mitjançant conferències monogràfiques de personalitats líders en cada sector, es prolongarà durant tot l'any 2020.
 
Totes dues institucions han celebrat l'acord i han coincidit en assenyalar que aquestes iniciatives permeten la conjunció de forces en favor del desenvolupament i progrés de Barcelona.

ceq.jpg Sobre el Círculo Ecuestre:
El Círculo Ecuestre és un club privat situat en el centre financer i comercial de Barcelona. Des de la seva inauguració a 1856, s'ha convertit en una institució que ha reunit personalitats dels cercles empresarials, professionals i institucionals més influents.
El club ha estat sempre un punt de trobada de la societat civil, obert a més de 200 clubs homòlegs repartits pels 5 continents.
El Círculo Ecuestre, que en l'actualitat compta amb 1565 socis dels quals 400 tenen una edat inferior als 40 anys, és el lloc idoni per a la reflexió i el debat amb el principal objectiu i la ferma voluntat de convertir-se en un instrument útil al servei dels ciutadans i empreses del país.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat