Monogràfics · 31 d'Octubre de 2022. 22:36h.

El concurs dels terrenys de Nissan, propietat del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, compta amb un candidat

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) anuncia que una vegada ha expirat el termini de presentació de propostes per a l'arrendament dels terrenys de la seva propietat, que fins al passat 31 de desembre ocupava Nissan, compta amb una candidatura que ha presentat la documentació requerida dins del termini i en la forma escaient.

El termini de presentació de candidatures ha finalitzat avui a les 11 hores i a continuació, a les 12 hores, s'ha reunit, en sessió privada, la mesa de contractació per a qualificar la documentació del sobre A relativa a la “documentació general i administrativa” i ha procedit a admetre la candidatura presentada. D'aquesta manera s'inicia la fase final per a l'adjudicació del concurs per a la reindustrialització de la Zona Franca de Barcelona.

La mesa de contractació es tornarà a reunir el 4 de novembre, coincidint amb l'obertura del sobre B, i el 17 de novembre, amb l'obertura del sobre C, abans de publicar una resolució definitiva. Aquesta mesa de contractació està formada per un president; un secretari; i 7 membres.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat