Publicitat
Monogràfics · 9 de Desembre de 2021. 19:36h.

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona fitxa a Alfons Martínez com el seu nou CIO

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha fitxat a Alfons Martínez com el seu nou Director de Sistemes d'Informació (CIO) per a liderar la transformació digital de l'entitat. Martínez arriba per a substituir en el càrrec a Jordi Raull, que es jubila després d'haver dedicat més de 30 anys a l'entitat.

Abans del seu nou nomenament, el nou CIO del CZFB ocupava el càrrec de Manager al sector de la consultoria, desenvolupant activitats a clients de diferents sectors, oferint suport per a la definició dels plans estratègics i assumint la Direcció de Projectes coordinant als equips de Projecte. Prèviament a aquest càrrec, Martínez també ha estat Director de Transformació a Aigües de Barcelona, on va definir i estructurar els plans de transformació globals de la companyia i va dinamitzar la digitalització i optimització de manera transversal a totes les àrees d'activitat de la companyia, entre altres funcions.

Blanca Sorigué ha destacat que “estem fermament compromesos amb atreure el millor talent, no sols a la ciutat de Barcelona, sinó també a la nostra entitat, motiu pel qual aquest nomenament suposa un orgull per a nosaltres”. “Estem convençuts que l’Alfons exercirà una labor excel·lent i assumirà els reptes d'innovació als quals el CZFB fa front com a impulsor de la nova economia” ha afegit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jose, BCN, 15/12/2021 - 11:04

Menudo tocino