Monogràfics · 18 de Juliol de 2022. 13:17h.

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona fitxa Iñaki García com a director d'Inversions

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha fitxat Iñaki García Bernis com el seu nou director d'Inversions, càrrec de nova creació que tindrà la responsabilitat d'analitzar i fer el seguiment de les inversions de l'entitat. Entre les inversions més destacades que ha d'emprendre el CZFB a mitjà termini destaca la segona fase de DFactory Barcelona i el desenvolupament del projecte New Post Barcelona a l'edifici de Correus, a més de les pròpies del polígon Industrial de la Zona Franca o d'altres actius immobiliaris de l'entitat.

Abans del seu nou nomenament, el director d'inversions del CZFB ocupava el càrrec de Director a les empreses de consultoria empresarial integral IGB Ibérian Consulting amb una clara orientació a resultats, analitzant la rendibilitat i viabilitat i direcció de projectes d'inversió i de negoci. Prèviament a aquest càrrec, Garcia havia exercit de director gerent a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS).

Blanca Sorigué, directora general del CZFB, ha destacat que "estem fermament compromesos amb atraure el millor talent, no només a la ciutat de Barcelona, sinó també a la nostra entitat, per la qual cosa aquest nomenament suposa un altre pas endavant per al CZFB".  "Estem convençuts que Iñaki exercirà una tasca excel·lent i dotarà la nostra entitat de més eficiència en tot el procés per l'impuls de la innovació com a impulsors de la nova economia que som" ha afegit.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat