Publicitat
Monogràfics · 14 d'Octubre de 2021. 15:21h.

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona rep el premi Especial 2020 de la Cambra de Comerç Brasil Catalunya

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha rebut aquest migdia el premi Especial 2020 atorgat per la Cambra de Comerç Brasil Catalunya (CCBC), un guardó que vol reconèixer la contribució de l'entitat per a la recuperació de la dinàmica econòmica pre-covid amb iniciatives com la Barcelona New Economy Week (BNEW), així com el compromís mostrat amb aquesta cambra des de l'inici. Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al CZFB, ha rebut el premi en un dinar a l'Hotel Grand Marina de Barcelona en el qual han participat Trinidad Jiménez, nova presidenta de la Cambra de Comerç Brasil-Espanya; i Clement de Lima Baena Soares, recent nomenat Cònsol General del Brasil a Barcelona. El lliurament del premi s'ha posposat fins a aquest mes per les dificultats per a poder organitzar un acte d'aquestes característiques durant la primera part de l'any.

En el moment de recollir el guardó, Pere Navarro ha destacat que “aquest premi és un reconeixement més a l'esforç del Consorci de la Zona Franca de Barcelona per impulsar la nova economia a través del suport internacional, amb el qual pretenem aportar valor social i contribuir, al mateix temps, a la recuperació econòmica”. “Des de l'entitat continuarem apostant per crear aliances que ens permetin crear iniciatives que converteixin a Barcelona en un referent de la nova economia i la indústria 4.0 a nivell global”, ha afegit Navarro.

Reconeixement després de l'èxit de BNEW 2021

El lliurament del Premi Especial 2020 de la Cambra de Comerç Brasil Catalunya arriba una setmana després de tenir lloc la segona edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), una iniciativa del Consorci de la Zona Franca de Barcelona que té l'objectiu d'impulsar la recuperació econòmica global i projectar a Barcelona com a capital mundial de la nova economia.

Durant les quatre jornades de l'esdeveniment, que va generar 240 hores de continguts, es va comptar amb més de 15.000 participants -amb 12.137 persones que el van seguir en línia i altres 3.000 que ho van fer de manera física. Així mateix, es van aconseguir un total de 33.828 visualitzacions de les 244 sessions que es van celebrar.

La Barcelona New Economy Week va tancar així la seva segona edició, reafirmant el seu paper de dinamitzador de la recuperació de l'economia i confirmant la celebració d'una tercera edició, que tindrà lloc del 3 al 6 d'octubre de 2022.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat