Publicitat
Monogràfics · 8 de Setembre de 2022. 10:51h.

El Consorci de la Zona Franca suma a VDMHealth al seu ecosistema empresarial

En línia amb el seu objectiu de continuar fomentant i desenvolupant la indústria 4.0, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB)incorpora a Virtual Doctors and Medicines (VDMHealth) al seu ecosistema d'empreses a l'edifici de DFactory Barcelona, un espai de 17.000 metres quadrats destinat a la innovació.

VDMHealth és una companyia que, mitjançant algorismes i Intel·ligència Artificial, ofereix solucions innovadores de gran valor afegit per a la millora de l'atenció mèdica en tots els àmbits assistencials, amb beneficis garantits per a professionals i pacients. Compta amb una plataforma intel·ligent que comprèn eines de suport per a automatitzar i guanyar precisió en les labors d'avaluació prèvia i diagnòstic, prescripció farmacològica, tractaments i cures en temps real i baix demanda. Aquest sistema està en constant desenvolupament i aprenentatge de nous tractaments per a les malalties més comunes, com el càncer, l'Alzheimer o altres malalties cròniques. Gràcies a la formalització de l'acord de col·laboració amb el CZFB, l'organització ara disposa d'una oficina pròpia a DFactory Barcelona on podrà continuar treballant en innovadores solucions tecnològiques, així com començar a generar sinergies i establir aliances amb altres empreses presents a l'edifici per desenvolupar conjuntament noves iniciatives.

fotodfvdmh1.jpg

L'objectiu d'aquest edifici sostenible i singular és crear un entorn adequat per al desenvolupament de les empreses emergents amb una proposta de valor diferencial, així com donar visibilitat i suport a l'ecosistema promovent activitats per a atreure talent i inversió, convertint a DFactory Barcelona en un espai de referència internacional. De fet, pot considerar-se com el principal node d'indústria 4.0 del sud d'Europa, perquè reuneix grans corporacions empresarials, startups, centres d'innovació i laboratoris. En la seva curta trajectòria, l'edifici ja té una ocupació del 40%, amb 30 companyies i 150 persones treballant en un espai únic.

“Les nostres instal·lacions compten amb totes les característiques necessàries per a liderar la transformació cap a una nova economia, però per a això resulta imprescindible continuar potenciant la col·laboració publicoprivada”, explica Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al CZFB. “La incorporació de VDMHealth a DFactory, companyia amb la qual compartim la visió del projecte, suposa un gran avanç per al nostre ecosistema d'empreses 4.0 que ens ajudarà a continuar creixent i a consolidar aquesta evolució”, afegeix.

Per part seva, Jordi Ferrer, CEO de Virtual Doctors and Medicines comenta que “estem molt contents d'haver estat convidats a unir-nos a DFactory Barcelona i ser part de l'ecosistema que està encaminant a Espanya per a liderar la digitalització a Europa i la resta de països”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat