Publicitat
Monogràfics · 20 de Febrer de 2023. 13:30h.

El CZFB es converteix en nou membre del Corporate Board Council de La Salle-URL

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha signat aquest matí un acord per a formar part del Consell d'Empreses (Corporate Board Council - CBC) de La Salle Campus Barcelona. D'aquesta manera, la Zona Franca de Barcelona participa com a agent dinamitzador de l'economia i indústria 4.0 col·laborant en les activitats del CBC de La Salle-URL, la finalitat de la qual és propiciar i formalitzar l'establiment de relacions entre la universitat i les empreses, institucions i fundacions per a connectar a diferents nivells i treballar conjuntament en el desenvolupament de projectes en benefici de la societat.

A l'acte, que ha tingut lloc en el DFactory Barcelona, ecosistema que promou i lidera la indústria 4.0 al Sud d'Europa, ha assistit la directora general del CZFB, Blanca Sorigué, i el director general de La Salle-URL, Josep Santos, encarregats de materialitzar aquest acord. Així mateix, també han estat presents altres representants acadèmics i institucionals de La Salle Campus Barcelona, que han pogut conèixer i gaudir de primera mà d'alguns dels diferents projectes que s'estan desenvolupant dins del DFactory Barcelona.

La Salle Campus Barcelona, membre fundador de la Universitat Ramon Llull, és un centre universitari que té com a missió formar professionals amb valors capaços de transformar la societat, i que té la tecnologia i l'humanisme com a elements clau del seu ADN. Per a aprofundir en la col·laboració activa entre grans empreses i el seu ecosistema universitari, el CBC de La Salle-URL s'ha constituït de la mà d'una quinzena d'empreses, institucions i fundacions de primer nivell, entre elles el CZFB.

Blanca Sorigué, després de la signatura, ha destacat que per al CZFB poder fer costat a una organització tan important com el CBC de La Salle-URL és un element més de la nostra estratègia per a donar oportunitats als nous talents de la futura economia. Gràcies a aquest acord, acostarem les diferents companyies de la indústria 4.0 als centres educatius per a obtenir un creixement del teixit empresarial i laboral.

Per la seva part Josep Santos ha valorat que amb aquest acord amb el CZFB, en el marc del nostre Consell d'Empreses, fem un pas per a promoure la interacció social, estratègica, empresarial i econòmica a través d'una relació més estructurada, proactiva i pròxima, de la qual també participen la resta d'empreses que formen part del nostre CBC.

 

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat