Publicitat
Monogràfics · 4 de Desembre de 2017. 20:07h.

“El Mobile World Congress necessita el hub tecnològic que representa la ciutat"

La ministra Dolors Montserrat, Josep Lluis Bonet i Blanca Sorigué

D. MONTSERRAT REIVINDICA BARCELONA COM CAPITAL INNOVADORA i PLURAL i ASSEGURA QUE EL GOVERN GARANTITZA LA GENERACIÓ DE TALENT I LA CONFIANÇA EMPRESARIAL

J.M.Lassalle: “El Mobile World Congress necessita la pluralitat, postmodernitat i el hub tecnològic que representa la ciutat. Difícilment trobaran en una altra ciutat el que ofereix Barcelona”

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, ha reivindicat  Barcelona com capital innovadora i plural i ha assegurat que el Govern es garant de les seves condicions de confiança empresarial i de “les condicions educatives, socials, econòmiques i polítiques que permeten que els nostres ciutadans puguin desenvolupar els seus talents al màxim, innovant per a millorar la Societat en la qual viuen”.

La ministra ha clausurat avui la jornada de debat organitzada per la Fundació INCYDE de las Cambres de Comerç d’Espanya i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona titulada “Tendències tecnològiques que canviaran la nostra societat”, una sessió finançada pels fons europeus FEDER  en la quan s’ha abordat com els avenços tecnològics estan revolucionant la generació d’activitat i de valor afegit.

Dolors Montserrat ha subratllat que Barcelona és la capital de la innovació del sud d’Europa “amb 175 noves companyies en biomedicina i ciències de la salut, ocupant el novè lloc entre les 60 millors ciutats per a fundar start-ups”.

La responsable governamental de salut ha posat de relleu que el sistema sanitari espanyol és un dels millors del món i, entre altres projectes, ha explicar que el seu big data sanitari millorarà encara més una investigació que actualment efectuen 29 instituts acreditats d’investigació sanitària,  14 xarxes cooperatives de salut i 200.000 investigadors a tota Espanya.

Per la seva banda, el secretari d’ Estat per a la Societat de la Informació i l’Agenda Digital, José María Lassalle, ha assegurat que el Mobile World Congress (MWC) organitzat per la GSMA, necessita les qualitats de Barcelona per ser una ciutat postmoderna, solidària, seductora, mestissa i plural.

“Barcelona és el millor antídot per a reequilibrar els trets de la elit digital -ha afegit Lacalle, considerant que el sector tecnològic mundial “avança expandint-se en l’econòmic però tancant-se en el social, donant una visió parcial, monocromàtica de la societat global”.

El  Fòrum ha comptat amb la participació del president de la Fundació INCYDE i de la Cambra de Comerç d’Espanya, José Luis Bonet, de la directora de Expansió Internacional del Consorci de la Zona Franca, Blanca Sorigué, i d’una nodrida representació d’investigadors, divulgadors i departaments d I+D de grans empreses i indústries líders en el mercat que han analitzat com s’ha d’afrontar el repte de la nova societat digital en sectors tan diversos com l’empresa, l’esport, la salut i l’alimentació.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat