Publicitat
Monogràfics · 14 d'Abril de 2020. 17:03h.

Els empleats de Naturgy, juntament amb l’aportació de la companyia, donen més d’un milió d’euros a Creu Roja per a la compra d’equipament sanitari per fer front a l’emergència del Covid

Els empleats de Naturgy, juntament amb l’aportació de la pròpia companyia, han realitzat una donació a Creu Roja per import d’1,1 milions d’euros, donant resposta així a la crida que aquesta organització humanitària va realitzar per dur a terme diversos projectes que contribueixin a pal·liar la crisis del Covid-19.

L’import es destinarà íntegrament a l’adquisició d’equips de protecció individual i respiradors volumètrics amb material fungible, que se cediran a centres sanitaris d’Espanya.

La col·laboració econòmica dels empleats, que Naturgy ha duplicat, es donarà a través de la Fundació Naturgy, que també col·labora amb Creu Roja en diversos projectes vinculats al Pla de Vulnerabilitat de la companyia.

“La gran resposta dels nostres empleats demostra la solidaritat de totes i cadascuna de les persones que formen el nostre equip, i el seu compromís amb tota la societat, més enllà del que ja estan demostrant per assegurar un servei bàsic com l’energètic, amb nivells elevats de qualitat malgrat la complicada situació que estem vivint”, ha afirmat el president de Naturgy, Francisco Reynés.

Projecte “La teva idea suma”

Aquesta donació s’afegeix a altres iniciatives que han sorgit entre els mateixos empleats en el marc del projecte intern “La teva idea suma”, amb el qual la companyia està canalitzant propostes d’actuació per fer front a l’emergència sanitària.

Entre d’altres iniciatives, destaca la cessió dels llits de la Universitat Corporativa de Puente Nuevo a l’hospital del Corredor del Henares de Coslada, o la fabricació de viseres de protecció facial amb impressores 3D, que s’estan lliurant a hospitals, residències de gent gran, Protecció Civil, i Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat.

Mesures per als clients 

Així mateix, Naturgy ha llançat en les darreres setmanes un ampli paquet de mesures per a  tots els seus clients, amb l’objectiu d’ajudar-los a gestionar l’impacte econòmic per la pandèmia del Covid-19.

Més de 29.000 clients -domèstics, pimes i autònoms- s’han acollit a l’aplaçament del pagament de factures; 30 hotels medicalitzats, a més de l’hospital d’emergència d’Ifema, estan rebent energia gratis; i el servei de videotrucada mèdica, que està obert també a tots els ciutadans, ha rebut més de 1.000 consultes. 

A més, la companyia ha realitzat 11.500 reparacions urgents des de l’inici de l’estat d’emergència, i no ha registrat incidències en la distribució d’energia.

Per la seva part, la Fundació Naturgy ha transformat part del seu programa educatiu presencial sobre eficiència energètica, sostenibilitat i economia circular, en una plataforma de continguts digitals, amb aplicacions interactives, activitats i experiments, propostes de pel·lícules, i vídeos dels divulgadors científics Luis Quevedo i Dani Jiménez.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat