Publicitat
Monogràfics · 21 de Maig de 2019. 18:02h.

Els finalistes del Premi eDelivery Barcelona a la Millor Startup

Original Repack, Stockagile, Mayordomo, Paymark Fast y Truck Parking Europe

Organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona la tercera edició de eDelivery Barcelona Expo & Congress tornarà a donar resposta a l'estratègia de lliurament del eCommerce de les empreses per tal de posar en contacte a proveïdors, marques, retailers i pure players. eDelivery Barcelona se celebrarà del 26 al 28 de juny de 2019 coincidint amb el SIL 2019, la Fira Líder de Logística, Transport, intralogística i Supply Chain del Sud d'Europa.

Un dels grans atractius de la tercera edició de eDelivery Barcelona és que comptarà amb una zona d'exposició dedicada a Startups que aquest any incrementa un 25% la seva oferta respecte a l'any passat. Es tracta del Startup innovation Hub, un espai que presentarà l'oferta de 20 empreses disruptives amb solucions que impacten en la logística i Supply Chain de l'eCommerce. Startup Innovation Hub, que compta amb la col·laboració de La Salle Technova, permetrà a aquest tipus d'empreses presentar les seves solucions creatives i innovadores davant de corporacions de tot el món, inversors i corporate ventures. També podran mostrar els seus projectes innovadors en un Pitch de 5 minuts davant de clients, proveïdors, inversors, potencials partners i, en general, una audiència internacional especialitzada.

En la present edició s'ha llançat una "call" a 700 startups internacionals a la qual han respost més de 65 startups, de les quals s'han seleccionat a 5 d'elles per participar gratuïtament en eDelivery Barcelona. Cal recordar que totes aquelles startups del sector que vulguin participar en el Startup Innovation Hub encara poden fer-ho per només 500 €. Alhora, aquestes 5 startups també són les empreses finalistes que optaran a aconseguir el Premi a la Millor Startup de eDelivery Barcelona i que es lliurarà durant l'acte de cloenda de la Fira el divendres 28 de juny al matí. Les startups seleccionades han estat les següents: Original Repack, Stockagile, Mayordomo, Paymark Fast i Truck Aparcament Europe.

Des packaging reutilitzable fins taquilles 3.0

Entre les Startups finalistes trobem propostes molt disruptives i enginyoses. Original Repack ofereix un servei de packaging reutilitzable i sostenible. Stockagile presenta una solució basada en el núvol que optimitza, facilita i agilitza la gestió de la cadena de subministrament de les empreses de retail. Mayordomo, per la seva banda, donarà a conèixer la seva innovadora taquilla 3.0 que permet rebre qualsevol cosa que necessitis on vulguis, a la teva oficina, edifici, apartament ... Per la seva banda, Paymark Fast presentarà les seves solucions RFID per accelerar la transició cap al IOT mitjançant etiquetes intel·ligents passives adherides en productes i mercaderies. Finalment, Truck Aparcament Europe mostrarà la seva aplicació que ofereix als conductors de camions i al seu carrega un lloc segur per descansar ja que els permet trobar i reservar aparcaments segurs.
 
"Construint eCommerce Delivery", títol del eDelivery Barcelona Congress

Del 26 al 28 de juny eDelivery Barcelona també acollirà un Congrés de primer nivell que comptarà, entre els seus més de 50 speakers, amb les veus més autoritzades del sector que ens aproparan casos de les empreses més reeixides en la implantació del seu negoci digital com és el cas de Chiquelle, Caprabo, Accenture, Condis, Kraving Kitchens, SKFK, Repack, PHP, Tendam, Zouyouti, Fruugo o Sóc Dinar Perfecta.

Blanca Sorigué, directora general de eDelivery Barcelona explica que "eDelivery Barcelona Congress realitzarà un èmfasi especial en el futur dels lliuraments a l'eCommerce com a factor determinant en la satisfacció de l'experiència de compra del consumidor i amb una sensibilitat molt especial per tots els aspectes que afecta la sostenibilitat ". Sorigué afegeix que "el programa de eDelivery Barcelona Congress serà impressionant i comptarà amb sessions sobre innovació i últimes tendències en lliuraments, darrera milla i operacions, comerç transfronterer, RetailTech, Fulfillment, intel·ligència artificial i big data, vehicles autònoms, microhubs, smart cities, sostenibilitat, optimització ... "

 

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat