Monogràfics · 27 de Juliol de 2021. 12:54h.

Google Cloud i T-Systems s'uneixen per liderar la innovació industrial per a la cloud pública

T-Systems ha anunciat avui l'ampliació de la seva col·laboració amb Google Cloud, amb l'objectiu d'implementar, de manera conjunta, solucions end-to-end per a clients de sectors clau com la admnistración pública, el sector sanitari, la indústria de l'automòbil i el transport públic. La col·laboració d'ambdues organitzacions ajudarà a empreses i institucions a digitalitzar, combinant les solucions líders de dades i la cartera de solucions industrials de Google amb la presència i experiència de T-Systems per detectar les necessitats dels clients en àrees de negoci estratègiques.

A partir d'ara, les empreses es beneficiaran d'una àmplia gamma de solucions escalables i llistes per al seu desplegament, que els ajudaran a accelerar la seva migració al Cloud i la seva transformació digital. A més, T-Systems ha aconseguit la certificació de proveïdor de serveis gestionats de Google Cloud que li permetrà oferir amb èxit les solucions de Google Cloud als seus clients.

"Aquesta col·laboració amb Google Cloud encaixa perfectament dins la nostra estratègia. Integrem les capacitats d'un líder com Google Cloud, especialment la intel·ligència artificial i machine learning, amb les nostres solucions i coneixements específics de la indústria, aportant així un valor significatiu als nostres clients" , ha comentat Adel al-Saleh, membre de Consell d'Administració de Deutsche Telekom i CEO de T-Systems.

"Estem entusiasmats per poder comptar amb l'experiència i coneixement de la indústria de T-Systems, per combinar-la amb el nostre potencial en intel·ligència artificial, machine learning i anàlisi de dades, entre d'altres, per resoldre els problemes més crítics dels clients que compartim", assenyala Thomas Kurian, CEO de Google Cloud. "Els clients busquen un soci que no només porti les aplicacions al cloud, sinó que els ajudi a digitalitzar, i això és el que aquest acord amb T-Systems aportarà a la indústria".

Des de l'anunci de l'acord entre Google Cloud i T-Systems a 2020, les dues empreses han estat treballant per oferir solucions i serveis gestionats amb l'objectiu d'ajudar a empreses i institucions públiques a digitalitzar apalancant-se  sobre la tecnologia Cloud. Com futurs passos d'aquesta aliança, l'objectiu és oferir valor als clients resolent els desafiaments més grans que es troben en les seves respectives indústries per fomentar la transformació dels seus negocis a través de la innovació impulsada per les dades.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat