Publicitat
Monogràfics · 23 de Maig de 2018. 18:52h.

INMOTECNIA RENT inaugura la seva 2ª edició amb gran èxit de públic i expositors

L'acte d'inauguració presidit per Enric Millo, Carina megias, Joan Ollé i Hervé Parent

La segona edició d’Inmotecnia Rent, Saló de noves tecnologies aplicades al sector immobiliari ha obert les seves portes aquest matí en el Palau 1 del recinte Montjuic-Plaça Espanya de Fira de Barcelona.

L'acte d'inauguració d'Inmotecnia Rent ha estat presidit per Enric Millo, delegat del govern a Catalunya, que ha estat acompanyat per Carina Mejías, presidenta del Grup Municipal de Ciutadans, Jordi Cornet, president de Barcelona Meeting Point; Joan Ollé, president del Col·lectiu API, i Hervé Parent, president de NEWTECH.

“Estem molt satisfets amb l'acolliment de la segona edició d'Inmotecnia Rent, una fira que ha sabut donar resposta a una nova necessitat que ha sorgit amb el boom del *PropTech”, ha manifestat Jordi Cornet. Cal tenir en compte que les empreses tecnològiques orientades al sector immobiliari han crescut un 250% el 2017 i s'espera que l´accelarada sigui més brusca aquest 2018. El PropTech necessitava un aparador per donar-se a conèixer, doncs encara són molt pocs els professionals immobiliaris que són conscients de quina manera les noves tecnologies els poden servir per incrementar la seva eficàcia”.  Cornet ha subratllat que “Immotecnia Rent és fruit de la suma d'esforços del Consorci de la Zona Franca, a través de Barcelona Metting Point, el col·lectiu API i l'empresa françesa NEWTECH i s'ha demostrat, una vegada més, que l'unió fa la força i sumant esforços multipliquem resultats”.

Inmotecnia Rent comptarà amb més de 60 empreses expositores dels sectors de BIM, Construcció 3D, portals immobiliaris, imatge, realitat virtual i augmentada, plataformes de gestió, Peer to Peer, FinTech, cartelleria digital, big data i domòtica. A més amb una zona dedicada exclusivament a Start-ups o empreses de nova creació, com per exemple 3DS, Alveen, BrickFunding, ElWorking, Finteca, Flatfit APP, Hauzd, Level-VR, Lok-iz, MyPlazze, Pronest, Realo, Smarthab, Solen, You Ca Deco, entre altres. Jordi Cornet ha afirmat que “hem comptat amb la col·laboració de La Salle *Technova que ha organitzat una zona d'exposició, on una sèrie de *Startups seleccionades presentaran les millors solucions i el millor talent vinculat als *APIs. En aquest espai les *Startups tindran trobades privades amb inversors i podran presentar els seus projectes davant d'emprenedors, empreses del sector o altres potencials *partners”.

inmotecnia2.jpg


Claus per augmentar l'eficàcia en màrqueting i comercialització
 
Inmotecnia Rent compta amb dues sales de conferències on s'estan realitzant sessions de forma simultània per donar les claus sobre com augmentar l'eficàcia en màrqueting i comercialització. Entre els speakers d'avui cal destacar a James Dearsley, CEO en The Digital Màrqueting Bureau i Proptech Influencer amb la sessió “Com va a canviar el proptech la vida de l'agent immobiliari; Juan Merodio, Blogger, Speaker & International Advisor en Màrqueting i Transformació Digital a l'empresa, ens donarà la seva visió sobre la transformació digital que s'està donant al món immobiliari. Per la seva banda, Godefroy Jordan, Cofundador i *CEO de Smarthab, ens donarà una sèrie de recomanacions per vendre immobles amb domòtica.

Demà dijous 24 de maig, Silvia Leal, Experta Internacional en i-lideratge, Transformació Digital i Innovació, realitzarà una sessió sobre i-lideratge on explicarà com transformaran les nostres vides  l'Internet de les Coses, la Impressió 3D, els drons o la gamificació. Mattew Ferrara, Fotògraf, Consultor i destacat Keynote Speaker internacional, ens donarà una sèrie de consells de bones pràctiques a internet per a immobiliaris.

Un nou recinte per donar cabuda a la demanda d'espai

Inmotecnia Rent celebra la seva segona edició a Espanya després de l'èxit de l'any passat, on va comptar amb 45 empreses expositores i patrocinadores i més de 1.000 visitants professionals. Aquest any aquestes xifres s'han vist incrementades, per la qual cosa la fira ha hagut de buscar un recinte firal de majors dimensions i s'ha traslladat al Palau 1 de Fira de Barcelona. Inmotecnia Rent pren com a referencia el Saló RENT (Real Estigues New Technologies), que porta celebrant-se cinc anys a París amb gran èxit d'expositors i públic. Per emular aquesta idea i exportar-la al nostre país, El Consorci de la Zona Franca de Barcelona a través de la seva filial, Barcelona Meeting Point, i el Col·lectiu *API de Catalunya, es van associar en 2017 amb NEWTECH, organitzador del Saló RENT de París.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat