Publicitat
Monogràfics · 10 de Gener de 2020. 14:19h.

Joan Capdevila i Gaizka Mendieta inauguren l’Àrea Movistar LaLiga a Barcelona

Telefónica ha inaugurat junt amb LaLiga la nova Àrea Movistar LaLiga ubicat al Movistar Centre de Plaça Catalunya a Barcelona. La presentació ha comptat amb la presència dels ambaixadors de LaLiga, Joan Capdevila i Gaizka Mendieta, que han acompanyat a Javier Muniáin, de Telefónica, i Álvaro Alfonso, en representació de LaLiga.

L’Àrea Movistar LaLiga està dirigida als aficionats al futbol a través de la tecnologia, la innovació i l’entreteniment. Aquest espai compta amb múltiples experiències i activitats interactives: narrar un gol en un plató de Movistar+, treure el teu propi cromo personalitzat dels diferents equips de LaLiga, exposició de totes les equipacions, presència del trofeu i de la pilota oficial de la competició, ‘quizs’ per a experts, celebració d’un gol en un entorn virtual amb una càmera 360º, jocs immersius en primera persona, o eSports, entre altres.

L’Àrea Movistar LaLiga estarà des d’aquest divendres fins al 8 de febrer oberta de manera gratuïta a tots els fans al Movistar Centre de Plaça Catalunya.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat