Publicitat
Monogràfics · 21 de Novembre de 2019. 21:05h.

La MedaWeek 2019 distingeix el Consorci de la Zona Franca de Barcelona amb el Mediterranean Award

La 13 edició de la Setmana Mediterrània de Líders Econòmics (MedaWeek), que se celebra del 20 al 22 de novembre a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, ??va lliurar ahir a la nit en el marc del seu Sopar de Gala els Mediterranean Awards. En aquesta ocasió la MedaWeek Barcelona 2019 va premiar el Consorci de la Zona Franca de Barcelona en reconeixement a la tasca que realitza l'entitat des de fa més de 17 anys en la cooperació entre zones franques i en la promoció de la logística, el transport i el immobiliari com a motors de desenvolupament de la regió i de la integració euromediterrània.

El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ??Pere Navarro, va voler aprofitar aquest reconeixement per a "conscienciar tot el sector econòmic i empresarial de la Mediterrània perquè s'impliquin en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenibles a l'horitzó 2030 perquè el Mediterrani segueixi sent un mar d'oportunitats ". Navarro també va afegir que "és fonamental donar suport a la innovació tecnològica i la digitalització perquè redunda en benefici de l'benestar social de la comunitat".
 
Els Mediterranean Awards també van premiar a al Port de Barcelona -que aquest any celebra el seu 150 aniversari-, l'Agència d'Energia Solar del Marroc, Mediterrania Capital Partners, el Comitè Econòmic i Social Europeu, la Cambra de Comerç d'Istanbul i la Cambra de Comerç de Algèria.

La 13 edició de la MedaWeek Barcelona, ??que enguany té com a títol "Un nuevo amanecer para el Mediterráneo", finalitzarà demà amb la participació de més de 1.200 participants, majoritàriament destacats empresaris procedents d'Europa, Àfrica, el Golf i del Sud d'Àsia. Aquesta trobada que organitza l'Associació de Cambres de Comerç i Indústria de la Mediterrània (ASCAME), la Cambra de Comerç de Barcelona, ??La Unió per la Mediterrània, l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), el CZFB i l'Associació de Cambres de Comerç de Espanya, suposa un "pont entre les dues ribes i els tres continents", ha destacat Anwar Zibaoui, coordinador general d'ASCAME.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat