Publicitat
Monogràfics · 15 de Juny de 2021. 12:45h.

L'AECC de Barcelona reprèn la seva tradicional col·lecta al carrer

L'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona surt al carrer el proper 17 de juny per recaptar fons amb l'objectiu de seguir millorant la vida dels pacients amb càncer i els seus familiars. Torna la col·lecta al carrer amb totes les mesures de seguretat sanitàries en pandèmia, a més de seguir oferint la possibilitat de fer donacions via telemàtica.

BIZUM amb el codi 01046 - Concepte: Barcelona

SMS al l'28014 amb el text AECC BARCELONA (donació 1,20 €)

Dona a https://www.aecc.es/es/colabora/dona

El càncer provoca pobresa

El càncer provoca un gran impacte laboral a les famílies i despeses extra que poden fer que la família entri en situació de vulnerabilitat. El càncer provoca que hi hagi famílies que no puguin fer front a les despeses corrents (llum, hipoteca, menjar ...) i que hagin de triar entre pagar les factures o pagar les despeses derivades de la malaltia (tractaments coadjuvants, trasllats a rebre tractaments , etc.). A més, la pandèmia ha agreujat una situació ja de per si vulnerable.

La vulnerabilitat extrema obliga que donem suport en serveis com ajudes econòmiques, pisos i residències, material ortoprotètic, reinserció laboral o assistència jurídica laboral que l'AECC proporciona de manera gratuïta.

En la situació actual, a causa de la pandèmia, ens trobem que les persones que atenem necessiten de més recursos de l'organització a causa de la complexitat de les situacions personals.

Per pal·liar aquesta realitat, per seguir atenent les persones que més ens necessiten, perquè la societat sàpiga què significa el càncer per a qui el pateix més enllà de la pròpia malaltia, vam sortir al carrer aquest 17 de juny.

#LAOTRACARADELAMONEDA

La vida té dues cares, com una moneda. Una és en la que vivim nosaltres i en l'altra trobem als pacients de càncer més vulnerables que es veuen obligats a viure gairebé sense recursos econòmics ...
A la mà de tots està canviar #laotracaradelamoneda.
I és que la malaltia fa que la situació econòmica dels pacients de càncer i les seves famílies empitjori i es quedin sense prou recursos per viure. Per sort des de l'AECC-Catalunya contra el Càncer, sabem que podem comptar amb tots, perquè junts podem millorar la vida dels pacients amb càncer més vulnerables.


• Gairebé 30 mil persones afectades de càncer a Espanya entren en risc d'exclusió cada any.
• El 58% veuen empitjorada la seva situació laboral per pèrdua de treball i ingressos.
• Més de la meitat han assumit una despesa mèdic de més de 1.000 €.

En aquest vídeo es poden veure alguna de les situacions a què han de fer front els pacients de càncer més vulnerables:
https://youtu.be/ykpU1-NxzkQ

La col·lecta de l'AECC, més que un acte de recaptació

Durant l'últim any, l'associació no ha parat la seva activitat perquè cap persona amb càncer quedi desatesa. En tot aquest temps de pandèmia ha pogut comprovar com la població amb càncer ha augmentat les seves necessitats sanitàries, socials, econòmiques, emocionals ... com a conseqüència de la crisi que ha provocat la pandèmia. Per això, la col·lecta és més que un acte de recaptació. És un moment en què la societat pot acostar-se a la realitat de les persones amb càncer i col·laborar perquè no hi hagi desigualtats entre elles.
En l'últim any, l'associació va haver d'adaptar a la situació de pandèmia i va transformar el seu tradicional col·lecta en esdeveniments digitals per traslladar a la societat la necessitat de seguir donant suport a la lluita contra el càncer enmig de la crisi sanitària.
En aquesta ocasió, l'AECC torna a sortir al carrer, per estar prop de la societat respectant totes les mesures de seguretat sanitàries establertes, alhora que segueix oferint la possibilitat de col·laborar en el suport a les persones amb càncer a través de mitjans telemàtics com la guardiola digital, bizum o sms.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat