Monogràfics · 5 de Desembre de 2019. 02:37h.

L'equip de 'Merlí. Sapere aude' presenta la sèrie a Barcelona. La sèrie s'estrena completa avui 5 de desembre

El personatge de Pol Rubio (Carlos Cuevas) torna a les aules i inicia els seus estudis a la facultat de Filosofia, mesos després de la mort de Merlí, moment en el qual acabava la sèrie original. El rodatge de 'Merlí. Sapere aude ', dirigit per Menna Fité, va durar 10 setmanes i va comptar amb diferents escenaris com la Universitat de Barcelona, ??el Barri Gòtic, el Raval i la platja de Barcelona.

La ficció creada per Héctor Lozano ha estat escrita per ell mateix, i produïda per Veranda TV, el mateix equip creatiu i tècnic de les temporades anteriors, garantint el segell Merlí que tant va agradar als fans de la sèrie original.

SINOPSIS

Fa poques setmanes de la mort de Merlí. Pol, el deixeble de professor, no sap què fer amb el seu futur. El seu pare i Bruno li animar a anar a la universitat i seguir el camí del seu mestre.

La carrera de Filosofia és més dura del que Pol s'esperava. A poc a poc li va prenent el pols i confirma que la filosofia és la seva vocació. Entre els professors, descobreix a Maria Bolaño, catedràtica irreverent i de llengua viperina, que aviat es converteix en la seva nova professora admirada.

A la facultat, Pol forma un grup d'amics: Rai, Biel, Oti i Minerva. Amb ells creix i viu noves aventures mentre segueix buscant la seva identitat. S'enamora però, per primera vegada a la vida, no és correspost. Les passions, desitjos i enveges estaran presents en el dia a dia, però tot i això el grup es consolida i es tornen inseparables. Bruno, per la seva banda, comença la carrera d'Història i crea també el seu grup d'amics, però sempre amb un un ull posat en Pol.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat