Publicitat
Monogràfics · 22 de Juny de 2018. 14:17h.

L’escola d'energia de la Fundació GAS NATURAL FENOSA forma a més de 1.502 persones a Catalunya sobre consum eficient

L'Escola d'Energia de la Fundació GAS NATURAL FENOSA, en col·laboració amb els diferents ajuntaments de Catalunya, va formar a més de 1.502 persones, entre famílies en situació de vulnerabilitat energètica i tècnics d'entitats socials. Gràcies a aquest projecte formatiu, l'Escola d'Energia va recórrer aquest any, 45 municipis catalans en els quals va impartir un total de 106 tallers enfocats a l'estalvi i consum eficient en les llars.

En aquestes sessions, que tenen una durada de dues hores i mitja cadascuna, la Fundació GAS NATURAL FENOSA explica com entendre una factura elèctrica, adaptar el consum a les necessitats reals, augmentar l'estalvi o conceptes relacionats amb el bo social, com qui pot sol·licitar-ho i com realitzar aquests tràmits, entre altres.

“L'objectiu de l'Escola d'Energia amb aquestes jornades formatives és explicar als assistents conceptes clau sobre l'estalvi energètic així com mesures de fàcil aplicació a les seves llars per tal de reduir el consum”, va explicar Almudena Laguillo, responsable de l'Escola d'Energia de la Fundació GAS NATURAL FENOSA.

L'Escola d'Energia impartirà les pròximes sessions a Catalunya durant els mesos de juny i juliol en el Consell Comarcal del Pla de l'Estany, Ajuntament de Mollet del Vallés, Ajuntament d'Arenys de Mar, Creu Roja Sabadell, Consell Comarcal del Solsonés, Ajuntament de Manresa, OFIMAPE Terrassa, Consell Comarcal de la Noguera, InserCoop, Ajuntament de Sant Adrià de Besós, Ajuntament de Martorell i Associació Alba.

130317

 Una iniciativa propera

L'Escola d'Energia és una de les iniciatives que la Fundació GAS NATURAL FENOSA va engegar en 2017, coincidint amb el llançament del Pla de Vulnerabilitat de la companyia energètica. Aquesta Escola realitza tallers formatius per a treballadors socials del Tercer Sector, voluntaris de la companyia i famílies vulnerables, amb l'objectiu d'explicar conceptes de la factura elèctrica, consells per a estalviar en subministraments, tràmits energètics, hàbits de consum o eficiència.

 Durant l'últim any, l'Escola d'Energia ha format a més de 5.854 persones gràcies a les més de 536 sessions de formació impartides a tota Espanya.

 La Fundació GAS NATURAL FENOSA

La Fundació GAS NATURAL FENOSA, fundada l’any 1992 per la companyia energètica, té com a missió la difusió, formació, informació i sensibilització de la societat en temes d'energia i medi ambient. També desenvolupa programes d'Acció Social tant en l'àmbit nacional com a internacional, incidint especialment en actuacions destinades a pal·liar la vulnerabilitat energètica. En l'àmbit cultural promou accions orientades tant a la preservació i difusió del patrimoni històric del sector del gas i l'electricitat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat