Publicitat
Monogràfics · 17 de Setembre de 2021. 12:10h.

Lightsound serà el proveïdor audiovisual de BNEW 2021, que enguany dobla continguts

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona(CZFB) i Lightsound han signat un acord pel qual la companyia repeteix com a proveïdor audiovisual de la segona edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que tindrà lloc del 5 al 8 d'octubre. Així, Lightsound serà l'empresa encarregada del muntatge dels deu platós, així com de l'enregistrament de les 240 hores de contingut per a emetre en streaming, i del funcionament audiovisual de tot l'esdeveniment.

A l'acte de la signatura, que ha tingut lloc a les instal·lacions de Lightsound, han estat presents David Boja, fundador i president de Lightsound Group, i Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW, acompanyats per Blanca Sorigué, directora general del CZFB i de BNEW.

Pere Navarro ha destacat que “confiem de nou en Lightsound per la seva dilatada experiència en el sector audiovisual i per la gran feina en la primera edició de BNEW. Dur a terme un esdeveniment d'aquestes característiques requereix d'importants aliances i estem convençuts que aquesta ens permetrà aconseguir el nivell de qualitat que mereix l'esdeveniment de referència de la nova economia”.

Per part seva, David Boja ha assenyalat que l'oportunitat de desenvolupar una nova edició de BNEW molt més tecnològica fins i tot que l'any passat és un gran repte que podem fer realitat de la mà del CZFB. El Covid-19 ha fet evolucionar les connectivitats digitals 10 anys de cop i el CZFB ha entès perfectament el missatge. BNEW s'ha convertit en la primera trobada d'aquesta envergadura basada en les noves tecnologies i per a Lightsound suposa un important desafiament ser el proveïdor audiovisual de l'esdeveniment de referència de la nova economia”.

Set espais emblemàtics de Barcelona acolliran el BNEW 2021

En aquesta segona edició de BNEW, el CZFB, com a organitzador de l'esdeveniment, ha doblat els sectors representats respecte a 2020. Als de logística, real estate, e-commerce, indústria digital i zones econòmiques, se sumen cinc sectors amb un enfocament més transversal, sempre sota el paraigües de la nova economia: Sostenibilitat, Mobilitat, Talent, Ciència i Ciutat.

Per això, en aquesta ocasió hi haurà deu platós repartits en set espais emblemàtics de Barcelona: Estació de França, Casa SEAT, Movistar Centre, La Pedrera, Roca Barcelona Gallery, l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i la Boqueria. Així, el mercat de la Boquería acollirà showcookings de prestigiosos xefs i xerrades amb comerciants que acostaran a tots els seguidors de l'esdeveniment la cultura gastronòmica de la ciutat comtal.

 

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat