Publicitat
Monogràfics · 16 d'Octubre de 2019. 10:37h.

Lliurament dels premis BMP 2019 - 23a edició

La 23a edició de Barcelona Meeting Point va celebrar ahir a la nit el seu tradicional Sopar de Gala del sector immobiliari, que va tenir lloc a la Casa Llotja de Mar de Barcelona i va comptar amb el patrocini de CaixaBank. El Sopar de Gala del sector immobiliari va comptar amb la presència de la Tercer Tinent d’Alcaldessa d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, el delegat de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de Barcelona Meeting Point, Pere Navarro, i el conseller delegat de BuildingCenter, Jordi Soldevila.

Organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ??els BMP 2019 Awards han volgut premiar al millor desenvolupament empresarial del sector, a la millor transformació immobiliària, al millor projecte immobiliari de la Mediterrània (BMP Mediterranean Award) i a la startup que va participar al BMP Accelerator 2018-2019 -el programa d'acceleració de BMP per startups- i que més ha crescut durant aquest període (BMP ScaleUp Award).

BMP 2019 Award al Millor Desenvolupament Empresarial del sector

El BMP Award al Millor Desenvolupament Empresarial en el sector immobiliari 2019 va recaure en HIP - Hotel Investment Partners per la transformació realitzada d'una cartera d'actius tòxics en una societat operativa de 4.000 milions € de valor.

Alejandro Hernández-Puértolas, founding Partner & CEO de HIP - Hotel Investment Partners va ser l'encarregat de rebre el premi de mans de Jordi Soldevila, conseller delegat de BuildingCenter.

premisbmp2.jpg

BMP 2019 Award a la Millor Transformació Immobiliària

El Premi a la Millor Transformació Immobiliària lliurat per BMP 2019 va ser per al Mercat de Sant Antoni de Barcelona pel seu projecte de remodelació de l'edifici del Mercat que ha estat molt significativa i interessant tant per la seva magnitud i objectius, com també per algunes de les solucions constructives utilitzades. Òscar Martín Pérez, Cap d'Innovació, Comunicació i Estratègia de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, ??va recollir el Premi que li va ser entregat per Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de Barcelona Meeting Point.

BMP Mediterranean Award

El BMP Mediterranean Award, que va premiar al millor projecte immobiliari del Mediterrani, va recaure en el World Green Building Council per la seva inestimable missió liderant la transformació de la indústria de la construcció per a crear un entorn més saludable i sostenible. Jordi Soldevila va fer lliurament d'aquest guardó a Mohamed Asfour, Head of World Green Building Council 's MENA Network.

BMP ScaleUp Award

I finalment, el Premi a la startup que ha participat en el BMP Accelerator 2018-2019 i que més ha crescut al llarg d'aquest any, el BMP ScaleUp Award va ser per a Mayordomo. Aquesta startup presenta una solució innovadora amb gran impacte en el sector com són els Smart Points o bústies intel·ligents, que permeten rebre tots els paquets personals en un edifici i a més aporten valor amb un catàleg de serveis i compres exclusives. Pere Navarro va fer lliurament d'aquest premi a Tom Selva, CEO de Mayordomo.

La Cena de Gala de BMP reuneix al sector immobiliari

El sector immobiliari s'ha tornat a donar cita en el tradicional Sopar de Gala de Barcelona Meeting Point. En aquesta ocasió, a més de la presència de la Tercera tinenta d'Alcaldessa d'Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de l'Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, va comptar amb la presència destacada de ??Pere Navarro, delegat de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de Barcelona Meeting Point, Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, ??Joaquín Llansó, vicepresident de Foment del Treball Nacional, Lluís Marsà, president de l'Associació de Promotors de Catalunya, Jordi Nicolau, director executiu de CaixaBank, Juan Carlos Álvarez, director general de Negoci Immobiliari de Servihabitat, Jordi Soldevila, conseller delegat de BuildingCenter, Juan José Brugera, president de colonial, Anna Gener, presidenta-CEO Barcelona de Savills Aguirre Newman, Joan Galo Macià, CEO Espanya, Portugal i Andorra de Engel & Völkers, Blanca Sorigué, directora general del Consorci de la Zona Franca de Barcelona i de Barcelona Meeting Point, i presidents, consellers delegats i directors generals de destacades empreses del sector.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat