Publicitat
Monogràfics · 30 de Gener de 2020. 12:42h.

Marta Antúnez s’incorpora a Wayra com a nova directora del hub a Barcelona

Wayra, el hub d’innovació de Telefónica, incorpora a Marta Antúnez com a nova directora del hub a Barcelona. Emprenedora en sèrie, Marta ha estat cofundadora i CEO de dressb, startup del sector moda, i de ChicPlace, marketplace de botigues amb encant que va vendre a e-shop Ventures l’any 2016.

Posteriorment, va liderar com a directora general el llançament a Espanya de la startupUlule, la primera plataforma de crowdfunding a Europa, i va ser directora de Digital Ventures a la consultora RocaSalvatella, on va liderar àrees d’innovació oberta i corporate venturing, ampliant la seva relació amb l’ecosistema emprenedor.

Marta Antúnez compta amb un MBA a INSEAD i és graduada en Enginyeria Química per ETSEIB (UPC). És una apassionada de les startups, la tecnologia i els negocis digitals i compta amb més de 14 anys d’experiència llançant al mercat, tant a nivell nacional com internacional, noves companyies innovadores. La nova directora tindrà l’objectiu de liderar el hub de Wayra a Barcelona coordinant les inversions que es portin a terme, impulsant el desenvolupament de negoci del portfoli de startups amb Telefónica i ajudant a les companyies a escalar en tot el món.

“Estem molt entusiasmats amb la incorporació de Marta per la seva experiència i perquè encarna els valors que busquem a Wayra. Coneix els reptes als quals s’enfronten les startups a l’escalar i les necessitats d’una corporació en treballar conjuntament amb els emprenedors”, explica Andrés Saborido, director de Wayra España.

“En els últims anys Barcelona s’ha convertit en un dels hubs emprenedors més importants a Europa i Wayra és, sens dubte, un dels players més importants de l’ecosistema i un referent en innovació oberta”, afirma Marta Antúnez. “La meva missió com a directora de Wayra Barcelona serà contribuir a enfortir l’ecosistema, escalant les startups i ajudant-les a generar negoci amb la xarxa de 350 milions de clients de Telefónica a nivell global. Wayra Barcelona té un gran potencial per endavant i estic convençuda que veurem grans resultats en els pròxims anys”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat