Publicitat
Monogràfics · 20 d'Abril de 2020. 20:59h.

Movistar activa dades il·limitades a més de tres milions de clientes sense cost addicional

“La societat necessita, avui més que mai, estar connectada i sense limitacions, de manera infinita i amb la seguretat de tenir la millor qualitat de servei possible”. Amb aquesta declaració d’intencions el president de Telefónica España, Emilio Gayo, en nom de la companyia, es posa una vegada més al servei dels seus clients i ofereix, a més de tres milions de clients, dades il·limitades sense cost addicional.

Movistar dóna així resposta a la demanda més gran del consum de dades, que ha assolit nivells rècord en les últimes setmanes, i on la companyia ha demostrat una alta qualitat del servei. Tot això, a pesar de la greu i imprevista situació sobrevinguda derivada de la Covid-19, que ha implicat canvis significatius en la connectivitat de les persones, així com en l’origen del consum de dades i en les noves necessitats de les empreses i usuaris domèstics.

Per això, la companyia activa, sense cap cost, dades il·limitades en les línies mòbils principals de més de tres milions de clients que podran accedir a una connectivitat sense límit, amb independència d’on estiguin i sense tenir la necessitat d’adquirir més Gigues Bites (GB) addicionals en cas de necessitar més dades mòbils. A més, un altre milió de clients tindran la possibilitat de gaudir d’una línia amb dades il·limitades, per 5 euros més al mes.

Per a fer ús d’aquesta nova iniciativa i poder gaudir d’entreteniment multimèdia 24/7, els clients beneficiats per aquesta mesura no hauran de realitzar cap acció en els canals per activar els GB il·limitats (tret que tinguin dades compartides), ja que aquests s’aplicaran per defecte, el que demostra una vegada més el compromís de la companyia de facilitar i fer accessible tots els avantatges que Movistar posar al servei dels seus clients.

El president de Telefónica España considera que “en mig d’una pandèmia que s’allarga més del desitjat, els nostres clients es mereixen tenir connexió il·limitada de dades, connexió infinita. Així de senzill. Aquesta és una mostra més de la nostra contribució per a mitigar els efectes d’aquesta crisi en l’economia domèstica. La companyia no cessa en el seu compromís per ajudar a través de diferents iniciatives, com el suport a pimes, autònoms, l’aportació de 150 tones de material sanitari crític i per descomptat, garantir la seguretat a les xarxes. No pararem”.

Des que va començar el confinament a Espanya la xarxa de Telefónica ha suportat increments de tràfic superiors en un 30% o 40% a la mitja dels dies previs a la crisi, amb pics molt elevats, el que demostra la gran robustesa de la xarxa, tant mòbil com de fibra.

telf3.jpg

Una opció infinita

A partir del 20 d’abril, els clients de les tarifes més completes, Fusió Total, Fusió Total Plus i dels antics portfolis equivalents, tindran GB, trucades i SMS il·limitats en les seves línies mòbils principals sense cost addicional per a ells.

En la tarifa de Fusión Selección Plus, les dades il·limitades, junt amb les trucades i SMS il·limitats s’aplicaran a la seva línia principal, també sense cap cost.

Els clients de Fusión Selección La Liga o Champions, Fusión+ Ocio, Fusión+ Futbol i Fusión Pro, podran gaudir de GB, trucades i SMS il·limitats per 5 euros més al mes.

Aquesta capacitat de connexió infinita també la podran gaudir aquells qui només vulguin un dispositiu mòbil per estar connectats. Per altes noves, la quota mensual de tenir una línia mòbil amb dades, trucades i SMS il·limitats serà de 24,95 euros al mes durant dotze mesos, data a partir de la qual la quota quedarà en 39,95 euros mensuals.

Si a més de la línia principal amb dades il·limitades els clients de Fusión volen disposar d’aquestes en una línia addicional, el cost d’aquesta segona línia serà de 22,50 euros al mes.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat