Publicitat
Monogràfics · 25 de Novembre de 2019. 21:17h.

Movistar porta a Barcelona el doble concert gratuït de Papa Topo i Escuelas Pías

Aquest dimecres 27 de novembre, l’espai Abaixadors10 de Barcelona acull una nova cita del cicle de concerts gratuïts que Movistar organitza cada mes amb el millor del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical. L’espai d’oci de Barcelona acollirà a partir de les 20 hores els directes d’Escuelas Pías, que actuaran com a teloners i, a continuació, de Papa Topo com a grup principal.

Papa Topo és un quartet de Mallorca que, des de que van compartir les seves primeres cançons a Internet, es van convertir de la nit al dia en un dels grups més buscats a la xarxa. Fabriquen melodies hiper-enganxoses, a mig camí entre la urgència de Helen Love, la immediatesa de La Casa Azul o la senzillesa de Regaliz.

Ser invisibles, ser irreconeixibles, desaparèixer, passar inadvertits. Una idea que no és casual que se’ns presenti ja des de la fotografia que il·lustra la portada: dues persones que no són ells, ni Cristian, ni Davis. Així s’entrega Escuelas Pías al seu segon àlbum, conscients de ser el centre d’una festa en la qual no se senten còmodes i de la qual defugen.

Invitacions gratuïtes disponibles a les següents botigues Movistar de Barcelona:

  • Travessera de Gràcia, 179
  • Rambla del Poblenou, 106
  • Villarroel, 172-174
  • Passeig de Maragall, 397
  • Plaça de Catalunya - Fontanella (Movistar Centre)
  • Comte Borrell, 53
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat