Publicitat
Monogràfics · 10 de Desembre de 2019. 18:06h.

Movistar porta aquest dijous a Barcelona el doble concert gratuït de MAVICA i Marem Ladson

Aquest dijous 12 de desembre, l’espai Abaixadors10 de Barcelona acull una nova cita del cicle de concerts gratuïts que Movistar organitza cada mes amb el millor del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical. L’espai d’oci de Barcelona acollirà a partir de les 20 hores els directes de Marem Ladson, que actuaran com a teloners, i a continuació, de MAVICA.

MAVICA està creat per Marta Casanova, una jove compositora i guitarrista, estudiant de música i producció a Londres. A la capital británica és on ha preparat la gravació de Gone, el seu EP de presentación i amb la que ha passat per ciutats com Barcelona, Madrid o Berlín. Cançons de folk pop amb influències que van des de Bon Iver fins a Sufjan Stevens passant per Amy Winehouse o Ben Howard.

Resulta bastant increïble que algú gravi un primer disc amb només 19 anys i presenti aquest nivell d’imaginació compositiva, profunditat a les lletres i capacitat d’interpretació. Però és que gairebé res a la vida de Marem Ladson resulta molt normal. El seu precoç talent, la seva seguretat sobre l’escenari, la maduresa amb la qual controla cada aspecte de la seva carrera sorprenen immediatament.

Invitacions gratuïtes disponibles a les següents botigues Movistar de Barcelona:

  • Travessera de Gràcia, 179
  • Rambla del Poblenou, 106
  • Villarroel, 172-174
  • Passeig de Maragall, 397
  • Plaça de Catalunya - Fontanella (Movistar Centre)
  • Comte Borrell, 53
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat