Publicitat
Monogràfics · 27 de Març de 2020. 17:04h.

Naturgy pagarà els serveis realitzats pels seus proveïdors pimes i autònoms durant el segon trimestre al comptat per reforçar la seva liquiditat

Naturgy avançarà el pagament de les factures a les pimes i autònoms proveïdors en l'operativa de la companyia a Espanya per a les factures corresponents a l'segon trimestre d'aquest any, que passaran a abonar-se a l'comptat. L'objectiu de la mesura és mitigar l'impacte econòmic que l'actual situació sanitària a Espanya està tenint en el dia a dia d'aquests proveïdors, així com reforçar la seva liquiditat en aquests moments.

Els proveïdors que poden acollir-se a aquesta nova iniciativa de Naturgy són totes aquelles empreses amb menys de 250 treballadors i una facturació inferior als 50 milions d'euros, així com proveïdors autònoms.

La companyia avançarà així els pagaments per ajudar en el possible a l'estabilitat financera d'aquestes empreses, la qual cosa permetrà també ajudar a el manteniment de l'ocupació de el teixit productiu a Espanya davant aquesta situació. Naturgy va assenyalar que fins a 1.100 proveïdors de Naturgy a Espanya podran acollir-se a aquesta acció, i que entre totes sumen més de 16.000 llocs de treball.

Aquesta nova iniciativa se suma a les altres que la companyia ha posat en marxa des de l'inici de la pandèmia amb la intenció de donar suport i ajudar a famílies i empreses a superar aquesta situació el millor possible.

Per materialitzar aquesta mesura Naturgy ha tancat un préstec en el marc del programa de liquiditat de el Banc Central Europeu (BCE).

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat