Publicitat
Monogràfics · 23 de Setembre de 2021. 16:06h.

Naturgy realitza el primer lliurament a Espanya d'un carregament de GNL neutre en carboni

Naturgy va completar avui el primer lliurament a Espanya d'un carregament de gas natural liquat (GNL) neutre en carboni. Aquesta operació, que representa una fita per al país, reforça el compromís en matèria ESG (Environmental, Social, and Corporate Governance) que la companyia ha fixat en el seu Pla Estratègic 2021-25.

La descàrrega del vaixell Castell de Mèrida, que va arribar a Espanya procedent de Qatar, es va realitzar a la planta de regasificació de Barcelona.

El GNL neutre en carboni compensa mitjançant crèdits de carboni les emissions associades als diferents baules de la cadena de valor. Per a aquesta operació, Naturgy ha compensat les emissions associades des de la producció fins descàrrega en tanc. Aquesta operació equival a l'eliminació de 15.300 vehicles en àmbit urbà durant un any.

La companyia continua treballant amb els seus clients internacionals per oferir serveis de compensació de carboni, per tal de continuar realitzant aquest tipus de lliuraments de GNL al sistema energètic espanyol i a nivell mundial.

Compliment compromisos ESG

Aquesta operació representa un pas més en l'estratègia de gestió de Naturgy sota criteris ESG (Environmental, Social, and Corporate Governance), que ha convertit a Naturgy en un reconegut operador en tots els índexs internacionals que analitzen els compromisos social i ambiental de les companyies.

En el període 2017-2020, la companyia ha reduït un 30% seves emissions directes de CO?. El 2020, va reduir les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle (-7%) i va incrementar la capacitat instal·lada de generació lliure d'emissions (10%), que va representar un 29% de la capacitat total instal·lada en aquest any.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat