Monogràfics · 16 d'Abril de 2020. 12:31h.

Naturgy regala al personal sanitari, Cossos i Forces de Seguretat, membres de la Unitat Militar d'Emergències i Bombers un any de reparacions elèctriques i de gas gratuïtes

La companyia energètica vol agrair i reconèixer la dedicació i esforç dels col·lectius implicats en la primera línia de la lluita contra la pandèmia oferint, siguin o no clients de Naturgy, un any de servei gratuït per a les avaries elèctriques i de gas i per a les reparacions d'electrodomèstics de gamma blanca i gasodomèstics.

La iniciativa va adreçada a una part important dels professionals dedicats a les últimes setmanes a la lluita contra el virus a Espanya: tot el personal sanitari (metges, col·lectiu d'infermeria i auxiliars, serveis de transport sanitari i serveis de neteja d'hospitals i centres metges), cossos i Forces de Seguretat (policia, cossos autonòmics, policia local i Guàrdia Civil), així com membres de la Unitat Militar d'Emergències (UME) i Bombers. Naturgy calcula que més d'un milió de professionals d'aquests col·lectius poden acollir-se a aquesta mesura, disponible tant per a clients de Naturgy com per a clients d'altres companyies. La mesura s'estendrà fins al mes de juny de 2021.

"La societat té un deute amb aquests professionals. La seva generositat i dedicació són exemple per a tots. Ells s'han preocupat de tots durant moltes setmanes treballant perquè els altres poguéssim suportar la crisi sanitària de la millor manera possible. Ara hem de ser responsables, reconèixer-los i tornar-los el seu esforç. A Naturgy volem sumar-nos a l'aplaudiment diari de la societat i tenir un gest amb ells per intentar fer-los la vida una mica més fàcil i ajudar-los durant el proper any amb aquesta mesura", ha explicat el president de Naturgy, Francisco Reynés.

Més de 165.000 professionals de Catalunya

A través d'aquesta iniciativa, Naturgy oferirà gratuïtament a més de 165.000 usuaris de Catalunya (més d'un milió d'usuaris a tota Espanya) durant 12 mesos un servei de resolució d'avaries elèctriques i de gas i de reparació d'electrodomèstics de gamma blanca i gasodomèstics en els seus domicilis particulars i amb una potència elèctrica contractada inferior als 10 KW.

Per sol·licitar aquesta mesura, els professionals hauran d'acreditar la seva definició laboral a través dels formularis disponibles al web www.naturgy.es i que estaran accessibles fins al proper 31 de maig. Un cop registrats i validat el seu accés al programa Cuidem la teva energia, aquests usuaris disposaran d'aquests serveis durant 12 mesos des de la inscripció i sense renovació automàtica al finalitzar el període. La iniciativa s'estendrà fins al mes de juny de 2021.

Naturgy davant el Covid19

Des de l'inici de la pandèmia, la companyia ha implementat un seguit d'iniciatives destinades a pal·liar els seus efectes en la societat i amb l'objectiu d'ajudar a gestionar l'impacte econòmic del 'Covid19.

Naturgy ja ha possibilitat que prop de 110.000 clients, domèstics, pimes i autònoms, financin les seves factures; mentre que més de 30 hotels, que han cedit les seves instal·lacions a la sanitat pública a tot Espanya, tinguin ja accés a subministrament energètic gratuït, al costat de l'hospital d'emergència d'Ifema a què la companyia subministra gas gratis. A més, la companyia va llançar un servei de videotrucada gratuïta mèdica per tots els seus clients, que ja ha gestionat més de 1.400 consultes de particulars.

D'altra banda, Naturgy ha atès prop de 17.000 reparacions urgents des del començament de l'estat d'alarma.

Així mateix, la Fundació Naturgy ha transformat part del seu programa educatiu presencial sobre eficiència energètica, sostenibilitat i economia circular, en una plataforma de continguts digitals, Efigy Education digital, disponible a www.fundacionnaturgy.org, i que fins a la data ha rebut prop de 62.000 visites.

Sense incidències en el subministrament

La companyia no ha registrat cap incidència en la distribució d'electricitat i gas associada a la situació d'excepcionalitat. La companyia està en permanent contacte amb el Ministeri, les autoritats competents i les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat per dur a terme plans de contingència específics en els llocs operatius crítics i garantir el subministrament energètic dels ciutadans, hospitals, centres sanitaris i establiments de necessitats bàsiques que a hores d'ara estan treballant a un ritme exhaustiu enfront de l'Covid-19.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat