Publicitat
Monogràfics · 17 de Novembre de 2020. 17:41h.

Naturgy regalarà un any de reparacions elèctriques i de gas a més de 150.000 professionals de l'educació i personal de centres docents de Catalunya

Naturgy oferirà el servei gratuït per a les avaries elèctriques i de gas, així com per a les reparacions d'electrodomèstics de gamma blanca i gasodomèstics, als prop de 155.000 professionals de sector de l'educació i personal de centres docents de Catalunya. D'aquesta manera, la companyia energètica reactiva la seva iniciativa Cuidem la teva energia i tornarà a oferir aquest servei als col·lectius professionals implicats en la lluita contra la pandèmia, siguin o no clients de Naturgy.

Així mateix, la iniciativa va adreçada, un cop més, a una part important dels professionals dedicats en els últims mesos a lluitar contra el virus a Espanya: tot el personal sanitari (metges, col·lectiu d'infermeria i auxiliars, serveis de transport sanitari i serveis de neteja d'hospitals i centres mèdics), residències de la Tercera Edat, cossos i Forces de Seguretat (policia, cossos autonòmics, policia local i Guàrdia Civil), membres de la Unitat Militar d'Emergències (UME) i Bombers, així com, a partir d'ara, el personal docent.

A través d'aquesta iniciativa, Naturgy oferirà gratuïtament a prop de 320.000 professionals d'aquests sectors a Catalunya (2,3 milions a tota Espanya) durant 12 mesos un servei de resolució d'avaries elèctriques i de gas i de reparació d'electrodomèstics de gamma blanca i gasodomèstics en els seus domicilis particulars i amb una potència contractada inferior a 10 kW.

Per sol·licitar aquesta mesura, els professionals hauran d'acreditar la seva definició laboral a través dels formularis disponibles al web www.naturgy.es i que estaran accessibles fins al proper 30 de novembre. Un cop registrats al programa Cuidem la teva energia, els usuaris disposaran d'aquests serveis durant 12 mesos des de la seva inscripció i sense renovació automàtica al finalitzar el període. La iniciativa s'estendrà fins l'octubre de 2021.

Pla d’acció de Naturgy front el Coronavirus

Des del començament de la propagació del virus, Naturgy va posar en marxa un ambiciós pla d'acció amb diferents actuacions per fer front a l'impacte d'aquesta pandèmia i que està dirigit a garantir la favorable evolució de l'activitat, protegir els empleats del grup i ajudar a la societat en general i als seus clients en particular a suportar aquesta situació d'incertesa i dificultat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat