Publicitat
Monogràfics · 28 de Febrer de 2020. 21:17h.

Naturgy supera els 20.000 superpacks d’energia i serveis contractats a Catalunya en nou mesos

Naturgy consolida el producte Superpack, llançat a la primavera de 2019, arribant als 20.610 superpacks subscrits a Catalunya durant els nou primers mesos al mercat. Per províncies, 16.023 van ser a Barcelona, 1.929 a Tarragona, 1.638 a Girona i 1.020 a Lleida. Aquests packs suposen 84.736 contractes d’energia i serveis, una xifra que representa el 22,33% del total de contractes subscrits a Espanya.

A nivell estatal, els 102.391 packs suposen 379.442 contractes d’energia i serveis, amb una mitjana de 3,7 contractes per superpack. En el cas de Catalunya, aquest rati està per sobre, amb una xifra de contractació de 4,11 contractes per superpack. Aquesta mitjana és una de les més altes d’Espanya, juntament amb La Rioja.

És destacable també l’increment de les vendes mitjançant els canals online, que ha suposat durant les primeres setmanes de 2020 més del doble del total contractat durant tot el 2019. D’aquest forma s’han signat un total de 6.611 nous contractes online des de l’1 de gener d’aquest any fins a la data, en comparació amb els 2.776 subscrits durant l’exercici 2019.

José Luis Gil, director de Clients i Mercats de Naturgy, assenyala que “els superpacks han irromput amb força al mercat perquè els clients, que ja estan familiaritzats amb paquets combinats de telefonia i televisió, busquen ofertes senzilles i especialitzades que els  aportin més valor. El resultat d’aquests nou mesos confirma que aquests productes responen a les expectatives dels usuaris. Volem fer-ho més fàcil i còmode, solucionant la planificació i el control de la factura d’energia familiar i resolent les averies i incidències. Afegim també al servei, avantatges econòmiques per la contractació de diferents productes, que ens permeten ser més eficients en costos i traslladar aquest estalvi al client”, afegeix.

Els Superpacks de Naturgy són una aposta per un producte que prima la generació de valor i confiança amb els clients. Es tracta d’una sèrie de paquets combinats que consoliden l’oferta conjunta d’energia i serveis, emfatitzant  en l’estacionalitat del consum de calefacció i en segments específics com les segones residències i les pimes. Els clients poden configurar paquets a mida segons les necessitats de manteniment i reparació d’equipaments i consums de gas i electricitat per un preu fix al mes.

Aquests productes es poden personalitzar al 100% i tenen un preu que oscil·la entre els 39 euros al mes per a una segona residència o 49 euros en el cas d’única vivenda, fins als 141 euros per la contractació de llum, gas i calefacció. Els Superpacks poden suposar a un client que té llum, gas i dos serveis un estalvi de fins a 168 euros l’any respecte als mateixos productes contractats de manera independent.

Aquesta iniciativa afegeix valor al compromís amb l’orientació al client i la innovació en el sector. El seu llançament al mercat va significar una fita única en  l’àmbit de l’energia a Espanya. Naturgy ha constatat l’evolució en el perfil del client i de com es relaciona amb la seva companyia energètica, tal com demostra l’augment dels canals digitals. Aquest increment en la comercialització online va en línia amb l’objectiu de ser referents en posicionament digital al sector, i en l’acompliment dels objectius d’eficiència del Pla Estratègic de la companyia.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat