Monogràfics · 4 de Febrer de 2022. 10:28h.

Naturgy tanca l'exercici 2021 complint les previsions en un context energètic volàtil

Naturgy va obtenir un EBITDA reportat de 2.560 milions d'euros fins al setembre, en línia amb l'exercici passat i un 17% per sota de l'exercici 2019, sense haver recuperat encara els nivells previs a la pandèmia. L'EBITDA ordinari va ser de 2.990 milions. El benefici net reportat al setembre arriba als 777 milions d'euros, que inclou 187 milions de plusvàlues netes per les operacions de desinversió dels negocis d'electricitat a Xile i UFG a Egipte.

Fins al setembre, la companyia ha experimentat una recuperació de la demanda, així com una lleu expansió dels seus marges de gas als mercats internacionals de caràcter transitori conseqüència de la volatilitat dels mateixos. Aquests efectes han estat contrarestats per una pressió més gran a la baixa en els marges de subministrament d'electricitat a causa de l'increment dels preus del pool elèctric a Espanya.

Principals magnituds

Contribució a l'EBITDA per activitats

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Sarola, Castelldefels, 06/02/2022 - 07:39

Si, Naturgy , es la millor. Sobre tot en el que fa referencia a la Distribució d'Electricitat. Unión Fenosa Distribución está donant un servei lamentablement TERCERMUNDISTE arreu de l'Estat Espanyol. Tenen la cara dura de sortir als mitjans de comunicació dient el bons que son. Es tot molt Nazi-Kumbayá !