Publicitat
Monogràfics · 1 d'Octubre de 2018. 15:30h.

Navarro inicia a Guatemala la promoció de " Barcelona 2019 "

El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro, intervindrà demà dia 2 d'octubre a Guatemala a la XXII Conferència de l'Associació de Zones Franques de les Amèriques (AZFA), iniciant així la promoció internacional del Congrés Mundial de Zones Franques que organitzarà el Consorci a Barcelona del 26 al 28 de juny del 2019.

La XII Conferència de les Amèriques, de l'1 al 3 d'octubre a Antigua Guatemala, congrega les zones franques de tot el continent sent el cim del sector perquè empresaris i inversors coneguin de primera mà les oportunitats i tendències en les zones franques, possibilitant el networking de més alt nivell a la regió.

La trobada, a la que ha confirmat la seva presència el ministre d'Economia de Guatemala, Ascisclo Valladares, i el president de la World Free Zones Organization (WFZO), Mohammed Alzarooni, abordarà assumptes com el futur del comerç internacional, el blockchain aplicat a la gestió duanera, l'e-commerce o els projectes d'integració duanera.

Per la seva banda, el Consorci comptarà amb un stand a Guatemala i promocionarà el congrés barceloní amb una conferència de Pere Navarro sobre el projecte d'incubació 3D i de Digital Factory que s'implementa a la zona franca de Barcelona com a mostra dels desenvolupaments futurs cap als quals les zones franques poden encaminar-se en la nova economia 4.0.

El Congrés Mundial de Zones Franques de la WFZO tindrà lloc al Palau de Congressos de Barcelona el proper mes de juny coincidint amb salons internacionals com el SIL Barcelona i e-Delivery -que organitza anualment el Consorci- i esdeveniments com la trobada llatinoamericana de càrrega ALACAT o el AEO Congress dels operadors econòmics autoritzats, de manera que Barcelona concentrarà una de les majors cimeres internacionals de comerç i logística, amb una expectativa de prop d'un miler d'assistents.

Després de Guatemala, el Consorci prosseguirà la seva promoció del congrés barceloní participant en el Fòrum duaner del Consell d'Agents de Duana d'Espanya (del 4 al 6 d'octubre a Cadis) i a final de mes al Congrés FITAC de la federació colombiana d'agents logístics (del 28 i 30 d'octubre a Bogotà, Colòmbia).

Sobre el Consorci - El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) és una institució pública creada el 1916 pel govern espanyol, l'ajuntament barceloní i els agents econòmics de la ciutat que es dedica a la generació d'activitat econòmica i productiva. És una agència de promoció econòmica amb entitat jurídica pròpia que es finança, amb fons propis. Els organismes rectors de l'entitat inclouen representants municipals, estatals i de l'àmbit econòmic. Això és un reflex del seu històric esperit de concertació i del seu permanent compromís social.

El Consorci gestiona el Polígon Industrial de la Zona Franca i la seva Zona Franca Duanera, totes dues a la ciutat de Barcelona. Promou àrees Industrials, logístiques i urbanes, desenvolupa sòl i edificis urbans i organitza esdeveniments firals d'interès empresarial, logístic i immobiliari, de manera que sempre ha donat suport a les activitats econòmiques innovadores i de transferència tecnològica. En aquest sentit, actualment promou la implementació de l'economia 4.0 en els entorns empresarials i industrials.

 

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat