Publicitat
Monogràfics · 8 de Juliol de 2021. 11:16h.

Nedgia i CaixaBank facilitaran als clients la instal·lació de gas natural en els seus habitatges

Nedgia i CaixaBank, a través de CaixaBank Payments & Consumer, entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya, han signat un acord de col·laboració per finançar, en condicions molt avantatjoses, el cost de la instal·lació de gas natural per a clients del sector residencial.

El conveni, d'àmbit nacional, finançarà a el 0% el cost de la instal·lació dels nous clients de la distribuïdora de gas del grup Naturgy que vulguin incrementar el confort a casa mitjançant la instal·lació de solucions d'alta eficiència a gas natural que es connectaran a la xarxa de Nedgia.

En l'acte de signatura han participat el director d'Acords Estratègics de CaixaBank Payments & Consumer, Igor Sanchez, i la directora d'Estratègia Comercial i Transformació de Nedgia, Elena Longarela. Gràcies a aquesta iniciativa, els clients podran gaudir de condicions molt avantatjoses, sempre que ho sol·licitin a través d'empreses instal.ladores adherides a la campanya, amb un finançament al 0% TIN a 36 mesos i la possibilitat d'accedir o bé a la instal·lació només d'aigua calenta (màxim de finançament de 900 euros) o a la de calefacció per gaudir de calor homogènia en tota la llar (amb un màxim de 4.000 euros de finançament).

Per la seva banda, les empreses instal.ladores podran adherir-se les campanyes mitjançant un procés molt senzill i accessible de forma digital a través del web de nedgia.
 
CaixaBank Payments & Consumer donarà suport, tant a Nedgia com a les seves empreses col·laboradores, en els procediments operatius dels finançaments amb solucions molt àgils per als distribuïdors, gràcies a la tramitació en línia i l'abonament immediat de les operacions.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat