Publicitat
Monogràfics · 27 d'Abril de 2017. 17:26h.

Noves Tecnologies Aplicades al Sector Immobiliari

Josep Jorge, Director del #Proptech Startup Corner de La Salle Technova , Joan Ollé, Presidente del Colectivo API, Jordi Cornet, Delegado Especial del Estado en El Consorci de la Zona Franca, y Hervé Parent, Presidente de RENT.

Certamen firal monogràfic que reuneix al sector de les noves tecnologies amb el món immobiliari

Inmotecnia Rent celebrarà la seva primera edició del 4 al 5 de maig a la Sala Comillas de les Reials Drassanes de Barcelona. Té com a objectiu de posar en coneixement del sector immobiliari quines són les millors eines tecnològiques perquè duguin a terme les seves activitats de forma eficient. Per a això, reuneix 44 empreses del sector de la tecnologia, sent un terç d'elles empreses estrangeres, més de 29 ponents de renom internacional i aproximadament 1.000 visitants professionals immobiliaris, dels quals més de la meitat estan ja inscrits a data d'avui.

Aquesta iniciativa té com a referent la sala RENT (Real Estate New Technologies) que porta quatre anys celebrant-se amb enorme èxit a París, amb un creixement exponencial any rere any. Per posar-la en pràctica, s'han associat el Col·lectiu API de Catalunya, amb el Saló RENT i amb el Consorci de la Zona Franca de Barcelona a través de Barcelona Meeting Point, que compta amb una experiència de 20 anys en l'organització de fires immobiliàries.

El sector immobiliari a Espanya ha evolucionat moltíssim en els últims anys. Avui dia, més de 13 milions d'habitatges tenen accés a internet. Dues de cada tres persones fan servir internet diàriament i un 67% busca habitatge a través de portals immobiliaris. A dia d'avui, són pocs els negocis immobiliaris que potenciïn la seva capacitat d'atraure nous clients a través de les tecnologies. Per aquesta raó, s'han d'adaptar a aquests canvis tecnològics si volen connectar amb aquest nou tipus de client i fer créixer el seu negoci. La tecnologia està transformant la seva manera de funcionar en tots els àmbits com el màrqueting, la comercialització, la gestió d'edificis, l'urbanisme i l'arquitectura, o l'anàlisi d'inversions.

inmotecnia-rent2.jpg

El saló posarà de manifest el potencial de les tecnologies punteres per arribar al consumidor i el paper del programari en la gestió de negoci. Els portals líders del sector immobiliari han volgut sumar-se a aquesta iniciativa i Fotocasa serà patrocinador principal de l'esdeveniment. Ells donen fe de l'impacte de la tecnologia en el sector immobiliari. A poc a poc, el tradicional "cara a cara" per a la compra d'un pis està desapareixent i un 67% de la població busca habitatge a través de portals immobiliaris, una xifra que té aspectes de seguir creixent en els propers anys.

Entre els expositors es troben també empreses especialitzades en visites i plànols 3D, en l'ús de drones per a l'obtenció d'imatges aèries, o en la gestió de CRM, de big data, de gestió de programari ... Comptarà amb una secció de start-ups , ja que moltes de les tecnologies punteres són empreses de nova creació. Aquesta secció estarà coordinada per La Salle Technova Barcelona.

A més, Inmotecnia Rent comptarà amb dos dies de conferències i taules rodones. Cal destacar la presència de tres ponents molt destacats en Inmotecnia com són Dídac Lee, empresari i inversor tecnològic així com CEO de Inspirit, composta per 9 empreses de tecnologia de màrqueting on line, comerç electrònic o seguretat, Vincent Lecamus, Cofundador de Immobilier 2.0 i Sergi González, cofundador Fotocasa.

La Inauguració de Inmotecnia Rent tindrà lloc el 4 de maig a les 10 hores.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat