Publicitat

Estava navegant per les xarxes i he quedat literalment bocabadat, astorat, garratibat. Esquerra exigeix al ministre Montoro “les transferències i inversions pactades amb la Generalitat”. Això no era el peix al cove?

En efecte, la Comissió d'Economia de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat, a instància dels republicans, una proposició en la que demana  al Govern espanyol que es "compleixin els calendaris de transferències i inversions pactats".

Que no marxàvem? La República catalana no era qüestió de fe? De creure-s’ho. Sembla ser que Esquerra ha descobert que la política és també la negociació, el pacte, l’estira-i-arronsa. Sovint vals el que valen els teus diputats al Congrés o al Parlament.

Déu n'hi do també que, després de la que han muntat, vagin ara amb exigències: l’arribada del Metro a la Zona Franca i l'augment de la despesa en centres d'atenció primària o en residències. El ministre s’ho mirarà de cua d’ull.

Recordo Alfred Bosch, quan era el líder d'ERC al Congrés, dient-li a Rajoy que el proper any el veuria a l’ONU. Era el debat de política general del 2015. Han passat tres anys. La intervenció estel·lar encara es pot veure a youtube. No tinc constància que el senyor Bosch hagi dimitit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marcel-li, Barcelona, 20/11/2017 - 11:48

Son d'una calanya que abunda en diferents llocs, la barra d'aquests pocavergonyes es que primer fan el gallito amb impertinencies i declaracions rimbobants i despres s'amaguen com rates de cloaca o be reneguen de tot el que han dit a través de tergiversar i mentir. Lo alucinant es que encara hi ha gent que els vota i els idolatra!

#3 el último que cierre, Canovejas, 19/11/2017 - 22:09

Han hecho el ridículo ya en tantas plazas, que hacerlo en la ONU sería como para los toreros confirmar la alternativa en Las Ventas.
Creo Sr. Ríus que, agotados todos los mantras, no queda otra alternativa que la vuelta al peix al cove. Ya no quedan burras por vender. El mercado palmero las compró todas. A ver si los chinos traen nuevos productos.

#2 Pagador d'Impostos, BCN, Eslovènia de l'Oest, 19/11/2017 - 20:08

El referèndum es una pantalla passada, ens veiem a l'ONU, els bancs es barallaran per ser-hi a la nova república...

La veritat és que són una colla de cínics i poca-vergonyes.

#1 Alejandro, Barcelona, 19/11/2017 - 18:46

Y ¿A qué ha ido a la ONU? No habrá ido a llorar,¿NO? Pobre. Seguro que los convence con esa cara de infinita tristeza que siempre tiene que parece que esté triste y descangayado. Bueno, por probar que no quede.